ΚΟΣΜΟΣ

Ντάλας: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού μεγάρου

Ντάλας: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού μεγάρου

Ο δράστης της επίθεσης κατά του αρχηγείου της αστυνομίας του Ντάλας (Τέξας) είναι νεκρός, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η ταυτότητα του άνδρα, που παρουσιάστηκε ως Τζέιμς Μπούλγουερ, δεν επιβεβαιώθηκε. Ο άνδρας γάζωσε με σφαίρες το αρχηγείο της αστυνομίας του Ντάλας, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά επίλεκτων σκοπευτών.

Επίλεκτοι σκοπευτές της αστυνομίας τραυμάτισαν τον ύποπτο που πραγματοποίησε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας μια θεαματική επίθεση εναντίον της έδρας στης αστυνομίας του Ντάλας (Τέξας, νότιες ΗΠΑ), ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Ντέιβιντ Μπράουν, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

Ο άνδρας κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμιά σχέση ανάμεσα στην τρομοκρατία και το άτομο αυτό», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας, διευκρινίζοντας πως οι υπηρεσίες του συνεργάζονται στενά με το FBI, την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Οι Αρχές θεωρούν πως ο ύποπτος πραγματοποίησε μόνος του την επίθεση, ενώ ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες είχαν κάνει λόγο αρχικά για τέσσερις δράστες.

«Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι ο ύποπτος αυτός πυροβόλησε από πολλά διαφορετικά σημεία εναντίον της έδρας της αστυνομίας και οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ίδιο ύποπτο από διαφορετικές γωνίες», εξήγησε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Σχετικές ειδήσεις