ΚΟΣΜΟΣ

Το Χόλλυγουντ σύμμαχος του Τσίπρα: Viva Tsipras αναφωνεί ο Όλιβερ Στόουν

Το Χόλλυγουντ σύμμαχος του Τσίπρα: Viva Tsipras αναφωνεί ο Όλιβερ Στόουν

Ο διάσημος ηθοποιός κάνει μνεία στην γνωριμία του, προ περίπου δύο ετών, με τον Έλληνα πρωθυπουργό και μιλά για την «πρώτη κυβέρνηση η οποία τυγχάνει του σεβασμού των πολιτών».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Όλιβερ Στόουν αναφέρει: «Θαμμένος στο μοντάζ τους τελευταίους μήνες, μπορώ μόνο να ποστάρω περιστασιακά. Ωστόσο, στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό ήταν έντονα το ''Grexit''. Γνώρισα τον Αλέξη Τσίπρα περίπου δύο χρόνια πριν στην Κροατία. Σε αυτή τη διάσκεψη όλοι ξέραμε πως επρόκειτο για το φρέσκο πρόσωπο που είχε ανάγκη η Ελλάδα, λέει ο διάσημος σκηνοθέτης και παραπέμπει σε ένα συγκεκριμένο άρθρο: «Ο Μαρκ Βάισμπροτ, στο οξυδερκές άρθρο του ‘’η Γερμανία μπλοφάρει ως προς την Ελλάδα’’, εστιάζει στην καρδιά της κρίσης που τόσο φτωχά παρουσιάζεται στην αμερικανική κοινή γνώμη από τα δικά μας ΜΜΕ».

Oliver

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης του Platoon, προσθέτει με νόημα πως «είναι σαφές πως δεν έχει υπάρξει ξανά μία ελληνική κυβέρνηση, την οποία οι πολίτες μπορούν να σέβονται – πλην της σημερινής».

Ο Όλιβερ Στόουν καταλήγει πανηγυρικά: «Λέω ‘’viva Tsipras’’! Viva νέα Ελλάδα!», προτρέποντας τους συμπολίτες του να μην πιστεύουν ό,τι διαβάζουν στα αμερικανικά Μέσα.

Σχετικές ειδήσεις