ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός στο διαμέρισμά του επί τρία χρόνια

Νεκρός στο διαμέρισμά του επί τρία χρόνια

Μια ιστορία που αποτυπώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο το πόσο αδιάφορος είναι πλέον ο άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του, αλλά και το πόσο πικρή είναι η μοναξιά, δημοσίευσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χένρι Σάμερς, ένας ηλικιωμένος άνδρας τον οποίο οι γείτονές του περιέγραψαν ως «κομψό και σχετικά χαρούμενο, αφού κάθε φορά που ανέβαινε ή κατέβαινε τις σκάλες, σφύριζε διάφορους σκοπούς» ζούσε σε διαμέρισμα της οδού Easter Road στο Εδιμβούργο. Στις αρχές του 2012 εισήχθη στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου εκείνου του έτους.

Από τότε και μέχρι σήμερα κανείς στη γειτονιά δεν είχε νέα του. Όπως μάλιστα παραδέχθηκαν οι άνθρωποι που ζούσαν στα διπλανά σπίτια «νομίζαμε ότι έφυγε για να ζήσει με την οικογένειά του».

Η αλήθεια είναι ότι ο Χένρι Σάμερς δεν είχε οικογένεια. Για την ακρίβεια, δεν είχε κανέναν στη ζωή. Ο λόγος που κανείς δεν τον είχε δει επί μία ολόκληρη τριετία ήταν γιατί κείτονταν νεκρός στο σπίτι του, ακριβώς μπροστά από την εξώπορτα. Η σορός του εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση από αστυνομικούς. Κι αυτό συνέβη μόνο και μόνο επειδή ανησύχησε ο παθολόγος που τον παρακολουθούσε κι ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν είχε νέα του επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων