ΚΟΣΜΟΣ

Την σκότωσαν και κατόπιν έριξαν το πτώμα σε οξύ, γιατί το είχαν δει στο Breaking Bad

Την σκότωσαν και κατόπιν έριξαν το πτώμα σε οξύ, γιατί το είχαν δει στο Breaking Bad

Τρεις φοιτητές συνελήφθησαν στη Γαλλία για το φόνο της Εβα Μπουρσό, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε αποσύνθεση μέσα σε έναν πλαστικό κάδο γεμάτο με οξύ. Το έγκλημα που έγινε στην περιοχή της Τουλούζης γνωστοποιήθηκε όταν η μητέρα της άτυχης κοπέλας πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της για να την αναζητήσει.

Ο ένας εκ των δραστών δήλωσε πως προσπάθησαν να κοπιάρουν μια σκηνή από τη δημοφιλή σειρά Breaking Bad όπου ο πρωταγωνιστής εξηγεί σε έναν φοιτητή πως θα εξαφανίσει τα πειστήρια ενός εγκλήματος. Οι τρεις νεαροί βρίσκονταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών και όπως είπε η Αστυνομία είναι γνωστοί και για διακίνηση ναρκωτικών στο πανεπιστήμιο.

touv

Η 24χρονη Έβα όπως υποστηρίζουν οι δράστες τους χρωστούσε λεφτά και όταν πήγαν σπίτι της και τους είπε ότι δεν τα έχει τη χτύπησαν τόσο πολύ με σιδηρογροθιές ώστε έπεσε νεκρή. Στη συνέχεια σκέφτηκαν ότι πρέπει να εξαφανίσουν το πτώμα.

Οι ιατροδικαστές μίλησαν για βίαιο έγκλημα αφού το κρανίο της είναι σχεδόν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα, ενώ έχει και πολλά σπασμένα πλευρά.

Σχετικές ειδήσεις