ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν – Μεντβέντεφ: Πρώτα γυμναστική, μετά παϊδάκια (video & photos)

Πούτιν – Μεντβέντεφ: Πρώτα  γυμναστική, μετά παϊδάκια (video & photos)

Χτίζει κορμί ο Βλαντιμίρ Πούτιν - γνωστός για τις αθλητικές επιδόσεις του και την εμμονή του στην ενίσχυση της φυσικής του κατάστασης. Αυτή τη φορά, ο Ρώσος πρόεδρος δε γυμνάστηκε μοναχικά αλλά μετά του πρωθυπουργού του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Το Κρεμλίνο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ενώ γυμνάζεται παρέα με τον πρωθυπουργό της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατά τα φαινόμενα σε άλλη μια προσπάθεια να αναδείξει το αθλητικό προφίλ του προέδρου.

Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ο Πούτιν ασκείται σε ένα μηχάνημα. Οι φωτογραφίες αυτές θυμίζουν άλλες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας παλαιότερα και τον έδειχναν να ιππεύει άλογα και να πετάει με υπερηχητικό τζετ.

Putin geniko

Μετά την γυμναστική, στην κατοικία του Πούτιν στο Μποτσάροφ Ρουτσέι της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στο Σότσι, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός έκαναν μπάρμπεκιου και ήπιαν τσάι.

Η δημοτικότητα του Πούτιν παραμένει πολύ υψηλή, αν και έχει πέσει ελαφρά τους τελευταίους μήνες. Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην οικονομική εφημερίδα Vedomosti έδειξε ότι το 72% των Ρώσων θα τον ξαναψήφιζαν αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τον Μάιο το ποσοστό αυτό ήταν 76%.

2BCD9DFA00000578 3215995 image a 22 1440940004916

Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center το ποσοστό αποδοχής του Πούτιν ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 --το χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος-- αλλά ξεπέρασε το 80% στις αρχές του περασμένου χρόνου, όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία.

Σχετικές ειδήσεις