ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Νήπιο «τζιχαντιστής» παραδίδει στην πυρά το αρκουδάκι του (photos)

Φρίκη: Νήπιο «τζιχαντιστής» παραδίδει στην πυρά το αρκουδάκι του (photos)

Μυούν τα παιδιά στη λογική του μίσους από τη βρεφική ηλικία. Τα προσηλυτίζουν από νωρίς στο δρόμο του εξτρεμισμού, χρησιμοποιώντας τις πιο ακραίες μεθόδους.

Στις εικόνες φαίνεται ένα παιδί όχι πάνω από τριών χρόνων, το οποίο με πλήρη «τζιχαντιστική» εξάρτυση και μπροστά από τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους, παραδίδει στις φλόγες το λευκό αρκουδάκι του.

lad 2

Στο πλαίσιο της πλύσης εγκεφάλου, μόλις την περασμένη εβδομάδα, το ίδιο παιδάκι είχε αποκεφαλίσει ένα άλλο λούτρινο, υπό τις παραινέσεις αγνώστου που επαναλάμβανε τη λέξη «άπιστοι».

lad 4

Δεν είναι η πρώτη φορά – και προφανώς ούτε η τελευταία – που η παγκόσμια κοινή γνώμη γίνεται μάρτυρας ακραίων μεθόδων προσηλυτισμού παιδιών από τους Σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους. Η πλύση εγκεφάλου ξεκινά όταν τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο, ώστε στην ενηλικίωσή τους οι τζιχαντιστές να έχουν έχουν εξασφαλίσει έναν στρατό αδίστακτων εκτελεστών.

mwro

Εικόνες με την εκπαίδευση ανηλίκων σε ειδικά κέντρα, μωρά ζωσμένα με παιχνίδια – χειροβομβίδες και τώρα νήπια που αποκεφαλίζουν και πυρπολούν τα λούτρινά τους έχουν προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση.

Σχετικές ειδήσεις