ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Αστυνομικός έχασε το γάμο του λόγω φόβων για κουρδική επίθεση

Τουρκία: Αστυνομικός έχασε το γάμο του λόγω φόβων για κουρδική επίθεση

Το γάμο του έχασε ένας Τούρκος αστυνομικός, καθώς λίγες μόλις ώρες πριν την προγραμματισμένη τελετή, του απαγορεύτηκε η έξοδος από στρατώνα της νοτιοανατολικής Τουρκίας, εξαιτίας των βίαιων συγκρούσεων που εκτυλίσσονται μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των Κούρδων μαχητών.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, ο υπαξιωματικός Αχμέτ Καραβελίογλου, ηλικίας 25 ετών, είχε πάρει εδώ και καιρό άδεια από τους ανώτερούς του, προκειμένου να παραστεί στο γάμο του, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην επαρχία Οσμανίγιε.

Τη «μεγάλη» ημέρα ωστόσο, η σύντροφός του Φατμά υποδέχθηκε τους καλεσμένους μόνη και με δάκρυα στα μάτια, καθώς οι ανώτεροί του αποφάσισαν τελικά ότι η διαδρομή την οποία επρόκειτο να ακολουθήσει για να πάει στο σπίτι των γονιών του δεν ήταν αρκετά ασφαλής!

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε μάλιστα η εφημερίδα Hurriyet, απεικονίζεται η νεαρή γυναίκα να κλαίει, ενώ φορά το νυφικό της και ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι, υποβασταζόμενη από τις γυναίκες της οικογένειας…