ΚΟΣΜΟΣ

«Καυτή» καθηγήτρια έκανε 50 φορές σεξ με ανήλικο μαθητή της (photos)

«Καυτή» καθηγήτρια έκανε 50 φορές σεξ με ανήλικο μαθητή της (photos)

Αποπλάνηση χωρίς τιμωρία: Τη σιωπή του έσπασε ένας 17χρονος, τον οποίο, δύο χρόνια πριν, είχε αποπλανήσει καθηγήτριά του: «Η εμπειρία με στιγμάτισε για το υπόλοιπο της ζωής μου», λέει ο νεαρός.

Η Καρολάιν Μπέριμαν, τότε βοηθός καθηγητή είχε προσεγγίσει τον έφηβο μέσω Facebook. Η «σχέση» τους ήταν πλατωνική για πέντε μήνες. Ώσπου ξεκίνησαν οι σεξουαλικές επαφές: «Πρέπει να συνέβη πάνω από πενήντα φορές σε διάστημα λίγων μηνών, πάντα χωρίς προφύλαξη», παραδέχεται ο νέος.

Η, σήμερα 30χρονη, καθηγήτρια έφτασε στο σημείο να επιτρέπει στη δίχρονη κόρη της να φωνάζει τον ανήλικο εραστή της «μπαμπά» ενώ δε δίστασε να τον εκβιάσει, λέγοντάς του πως την είχε αφήσει έγκυο.

Caroline Berriman 1

Αυτό αποδείχτηκε και το κρίσιμο σημείο. Ο νεαρός άρχισε να πανικοβάλλεται. Ομολόγησε στον αδερφό του την ανάρμοστη σχέση και σύντομα ενημερώθηκε και η μητέρα του, η οποία απείλησε να ενημερώσει την αστυνομία στην περίπτωση που ο γιος της δεν έδινε άμεσο τέλος στην ιστορία.

Όταν ο μαθητής είπε στην Μπέριμαν πως η μητέρα του ήξερε, εκείνη εξαγριώθηκε, του επιτέθηκε, λέγοντας πως ίσως έχανε την επιμέλεια της κόρης της. Ο νεαρός υποστηρίζει, μάλιστα, πως εμφανίστηκε στο σπίτι του με 20.000 λίρες σε ρευστό, ικετεύοντάς τον να φύγει μαζί της.

JS72888632

Η 30χρονη Μπέριμαν, που απολύθηκε από το σχολείο του Μάντσεστερ όπου δίδασκε, βρέθηκε ενώπιον δικαστηρίου τον περασμένο Ιούλιου, ωστόσο, η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω «ασθένειας». Η Μπέριμαν, τελικά, καταδικάστηκε αυτήν την εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά, και πάλι απέφυγε τη φυλάκιση.

Η ίδια ομολόγησε την ενοχή της στην κατηγορία της ανάρμοστης σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικο. Καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση με αναστολή ενώ της επιβλήθηκε και κοινωνική εργασία 250 ωρών.

Σχετικές ειδήσεις