ΚΟΣΜΟΣ

Μετανάστες μπήκαν «παράνομα» στο πίσω μέρος φορτηγού και ήρθαν τετ α τετ με πολική αρκούδα (video)

Μετανάστες μπήκαν «παράνομα» στο πίσω μέρος φορτηγού και ήρθαν τετ α τετ με πολική αρκούδα (video)

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο περιστατικό με πρωταγωνιστές μετανάστες που επιθυμούσαν διακαώς να φτάσουν σε βρετανικό έδαφος, σημειώθηκε στο Καλέ της Γαλλίας.

Τέσσερα άτομα αποφάσισαν να μην αφήσουν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη όταν ανακάλυψαν ότι η πίσω πόρτα ενός ακινητοποιημένου φορτηγού ήταν ξεκλείδωτη. Πόσες φορές άλλωστε θα τους δινόταν η δυνατότητα να φύγουν από το Καλέ και να αφιχθούν στη Βρετανία και μάλιστα τσάμπα;

Η ιδέα τους φαινόταν ομολογουμένως καλή, έλα όμως που τελικά δεν ήταν... Κι αυτό διότι μόλις μπήκαν στο εσωτερικό του φορτηγού, ανακάλυψαν ότι το ταξίδι θα το έκαναν παρέα με μια πολική αρκούδα ονόματι Nissan!

Τέτοια ήταν, ωστόσο, η επιθυμία των τριών από τους τέσσερις να εγκαταλείψουν τη Γαλλία που η αρκούδα δεν τους πτόησε. Για κακή τους τύχη όμως έγιναν αντιληπτοί από τον οδηγό που ειδοποίησε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα η Nissan να βρει ξανά την ησυχία της. Για την ιστορία, η αρκούδα ξεκίνησε το ταξίδι της από τον ζωολογικό κήπο της Μόσχας με τελικό προορισμό το Ντονκάστερ.

Δείτε το βίντεο της Sun πατώντας εδώ

Σχετικές ειδήσεις