ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Σουηδία: Γιατροί υποβάλλουν κορίτσια σε τεστ παρθενίας χωρίς την έγκρισή τους (video)

Σάλος στη Σουηδία: Γιατροί υποβάλλουν κορίτσια σε τεστ παρθενίας χωρίς την έγκρισή τους (video)

Το απίστευτο σκάνδαλο αποκάλυψαν Σουηδοί δημοσιογράφοι, που παγίδευσαν τους γιατρούς που πραγματοποιούσαν παράνομα τεστ παρθενίας σε κορίτσι.

Μεσαιωνικές τεχνικές φέρεται ότι εφαρμόζουν ορισμένοι γιατροί στη Σουηδία, που αμαυρώνουν τον ιατρικό κλάδο της χώρας.

Σε κρυφό βίντεο που τράβηξαν δυο δημοσιογράφοι, αποκαλύπτεται ένα μεγάλο σκάνδαλο με παράνομα τεστ παρθενίας σε κορίτσια, χωρίς την έγκρισή τους, που τάραξε τα νερά της «ήσυχης» Σουηδίας.

Γιατροί από όλη τη Σουηδία εμφανίζονται να συμφωνούν στα παράνομα τεστ παρθενίας που τους ζητούν βαθιά θρησκευόμενες οικογένειες προκειμένου να μάθουν αν οι κόρες τους έχουν κάνει σεξ.

Η αποκάλυψη έγινε από δυο γυναίκες δημοσιογράφους που κατάφεραν να παγιδεύσουν τους Σουηδούς γιατρούς προσποιούμενες τη θεία και την ανιψιά.

Η δημοσιογράφος που προσποιείται τη «θεία» ζητά από τη γιατρό να υποβάλλει σε τεστ παρθενίας την ανιψιά της και μάλιστα να της χορηγήσει και πιστοποιητικό παρθενίας, και όλα αυτά παρά τη θέληση της κοπέλας.

Η συγκεκριμένη γιατρός παραδέχεται μάλιστα στο βίντεο ότι έχει κάνει εκατοντάδες τεστ παρθενίας, ακόμα και σε παιδιά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, οι γιατροί στη Σουηδία είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν το θέμα είτε σε άλλες κοινωνικές υπηρεσίες ή στην αστυνομία εφόσον θεωρούν ότι η έφηβη κοπέλα χρίζει προστασίας από τις αρχές πρόνοιας.

Σχετικές ειδήσεις