ΚΟΣΜΟΣ

Την υποχρέωσαν να φάει τα περιττώματά της και πέθανε γλύφοντας την τουαλέτα

Την υποχρέωσαν να φάει τα περιττώματά της και πέθανε γλύφοντας την τουαλέτα

Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από συστηματική κακοποίηση για την οποία ευθύνονται τα ίδια της τα αδέρφια. Η Σανίνα Ουντίν ζούσε με τους γονείς της υπό καθεστώς απόλυτου τρόμου όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο.

Η κοπέλα έτρωγε ξύλο καθημερινά και της είχε απαγορευθεί να χρησιμοποιεί την τουαλέτα του σπιτιού. Όταν κάποια μέρα παρέβη τις εντολές, οι γονείς την υποχρέωσαν να φάει τα περιττώματά της και να γλύψει τη λεκάνη. Στη συνέχεια την έδειραν τόσο πολύ που τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.
Το ασθενοφόρο που έφθασε στο σπίτι τους την επόμενη μέρα τη βρήκε ήδη νεκρή μέσα στην τουαλέτα. Έφερε τραυματισμούς και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Εν τω μεταξύ τα τέσσερα αδέρφια της, η αδερφή της καθώς και οι δύο νύφες της προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη του φόνου.
Τα ρούχα της τα οποία ήταν λεκιασμένα με αίμα και εμετό είχαν μπει σε σακούλες σκουπιδιών οι οποίες όμως βρέθηκαν έξω από το σπίτι. Είπαν μάλιστα ότι η κοπέλα απλώς ένιωσε άρρωστη και λιποθύμησε.
Τελικά η κοπέλα πέθανε από αναρρόφηση όπως αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής, αλλά όλα της τα αδέρφια βρίσκονται στο εδώλιο κατηγορούμενοι για την κακοποίησή της.

Σχετικές ειδήσεις