ΚΟΣΜΟΣ

Απελάθηκε η έγκυος που είχε γεννήσει στο αεροπλάνο - Δείτε γιατί

Απελάθηκε η έγκυος που είχε γεννήσει στο αεροπλάνο - Δείτε γιατί

Η ιστορία και φυσικά το video με τη γυναίκα που γέννησε πρόωρα σε αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση από Μπαλί προς την Αμερική έγινε viral. Όμως η ιστορία δεν ήταν τόσο απλή όσο αρχικά πίστεψαν όλοι.

Η έγκυα είχε προσχεδιάσει τη γέννα και είχε πληρώσει χιλιάδες δολάρια προκειμένου να πάρει ψευδή πιστοποιητικά που βεβαίωναν πως ήταν στη 32η εβδομάδα κύησης, κάτι που δεν ίσχυε. Οι αεροσυνοδοί που την βοήθησαν να γεννήσει μάλιστα ανέφεραν πως η γυναίκα αρνήθηκε να ξαπλώσει μέχρι που τη διαβεβαίωσαν ότι έχουν μπει στον εναέριο χώρο της Αμερικής.

Το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο συχνό και όπως αναφέρει το CNN Money έχει δημιουργηθεί μια βιομηχανία που εισπράττει μεγάλα ποσά για να παρέχει τα έγγραφα και ό,τι άλλο χρειάζεται προκειμένου ένα μωρό να γεννηθεί στις ΗΠΑ και άρα να λάβει αμέσως την υπηκοότητα.

Τελικά η γυναίκα που γέννησε στο αεροπλάνο απελάθηκε ενώ η αεροπορική εταιρεία τη μήνυσε και απαιτεί από εκείνη να πληρώσει αποζημίωση για την αλλαγή της πορείας της πτήσης και την ταλαιπωρία των υπολοίπων επιβατών.
Το μωρό της προς το παρόν βρίσκεται στα χέρια συγγενών της στην Αλάσκα αφού είναι πολύ μικρό για να ταξιδέψει.

Σχετικές ειδήσεις