ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό και αν είναι σεξουαλικό ατύχημα: Του το… έσπασε ψωνίζοντας on-line κατά τη διάρκεια του σεξ!

Αυτό και αν είναι σεξουαλικό ατύχημα: Του το… έσπασε ψωνίζοντας on-line κατά τη διάρκεια του σεξ!

Ειλικρινά είναι από αυτές τις περιπτώσεις που θα ήθελες και μια τρίτη επιλογή στο δίλημμα.

Γιατί ποιος άνδρας μπορεί να διαλέξει τι είναι χειρότερο: να υποστείς κάταγμα στον «αρχηγό» των γεννητικών οργάνων σου ή η παρτενέρ σου τη ώρα του σεξ να αρπάξει το κινητό και να αρχίσει τα… ψώνια, στέλνοντάς σου (πιο) ξεκάθαρο (δεν γίνεται) μήνυμα ότι ο boss δεν είναι και τόσο big, έχοντας πιάσει… πάτο στην ιεραρχία της μαφίας σου;

Πόσω μάλλον όταν το shopping therapy της συντρόφου εν ώρα -όχι και τόσο καυτής γι΄ αυτήν- δράσης, καταλήξει σε δική σου θεραπεία-εφιάλτη για όλα τα αρσενικά του πλανήτη!

Ένας Κινέζος λοιπόν όχι μόνο επιβεβαίωσε τις κακές γλώσσες που έχουν να λένε για τον «ανδρισμό τους», αλλά τους έδωσε ολόκληρο… γεύμα από το κρεβάτι του πόνου για περαιτέρω πικρόχολα σχόλια.

Και αυτό γιατί η σύντροφός του, θεωρώντας καλή ιδέα, αφού έχασε που έχασε την ευκαιρία για κάτι καλό στο κρεβάτι, να μην χάσει και καμία on-line προσφορά, προκάλεσε παραλίγο κάταγμα στο γεννητικό του όργανο!

Και μπορεί να μην υπήρξε κάποιο εμφανές σημάδι την ώρα του… κρακ, ωστόσο μέχρι το πρωί ο πόνος είχε γίνει αφόρητος και αυτό μελιτζάνα (τουλάχιστον ως προς το χρώμα)!

Και μπορεί, τέλος, ο Κινέζος να διαγνώστηκε με ρήξη στυτικού ιστού (ή κάπως έτσι), γλιτώνοντας τελικά το κάταγμα, ωστόσο η ημέρα των εκπτώσεων στην Κίνα που ευθύνεται σε κάποιο βαθμό για την περιπέτειά του, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γνωστή και ως η «Μέρα του Εργένη»… Θέλει και άλλα σημάδια;

Σχετικές ειδήσεις