ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 18χρονος αυτοκτόνησε στο αυτοκίνητο του με… κόμπρα!

ΗΠΑ: 18χρονος αυτοκτόνησε στο αυτοκίνητο του με… κόμπρα!

Σε αυτοκτονία από τσίμπημα δηλητηριώδους κόμπρας που είχε ως κατοικίδιο, οφείλεται ο θάνατος ενός 18χρονου, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε αναίσθητος σε πάρκινγκ μέσα στο όχημα του, δίπλα από ένα άδειο κλουβί φιδιού.

Σύμφωνα με το γραφείο του δικαστή στην επαρχία Γουίλιαμσον, «ο Γκραντ Τόμπσον πέθανε από χορήγηση δηλητηρίου και ο θάνατος του αποδόθηκε σε αυτοκτονία», χωρίς ωστόσο να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες της έκθεσης της νεκροψίας.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης ένα μη δηλητηριώδες φίδι σε ένα καφάσι, έξι αράχνες ταραντούλα, αλλά και ένας βουβαλοβάτραχος, τα οποία μεταφέρθηκαν στο κέντρο διάσωσης ερπετών του Όστιν.

«Ο Τόμπσον είχε στο κάθε χέρι του «πολλαπλά ξεχωριστά τσιμπήματα» τα οποία μάλιστα δεν έδειξαν καμία ένδειξη ότι προσπάθησε να αποτραβηχτεί ή να προστατευτεί από το φίδι», ανέφερε από την πλευρά της η εφημερίδα American-Statesman του Όστιν, επικαλούμενη τα ευρήματα της αυτοψίας. Τόνισε δε πως ο 18χρονος «είχε ιστορικό αυτοκτονικού ιδεασμού».

Τα τσιμπήματα προήλθαν από μια κόμπρα που ανήκε στον Τόμπσον και βρισκόταν στο κλουβί μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα. Η κόμπρα πάντως εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό, ενώ εντοπίστηκε αρκετές μέρες μετά στο γρασίδι μιας εμπορικής περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις