Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Τρίχρονο αγοράκι βγάζει μαχαίρι για «να χύσει αίμα»

Newsbomb

Αίσθηση και παγκόσμια κατακραυγή, «φωτογραφίζοντας» τον απύθμενο παραλογισμό της βίας ανάμεσα στους Παλαιστίνιους και τους Ισραηλινούς, έχει αναμοχλεύσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή ένα 3χρονο αγοράκι.

Σε αυτό, ο μικρός Παλαιστίνιος προκαλείται από έναν ενήλικο, με αποτέλεσμα να βγάλει από την τσέπη του ένα μαχαίρι και να προσπαθήσει να του επιτεθεί! Έντρομο το αγοράκι αντιδρά στην επίθεση του πιθανότατα στενού συγγενή του, ωστόσο κάποια στιγμή κρύβεται φοβισμένο σε μία ντουλάπα. Ο ενήλικος πάντως δεν διστάζει να το ακολουθήσει και να του «επιτεθεί» ξανά, με αποτέλεσμα ο μικρός να ξεσπάσει σε κλάματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα Μέσα του Ισραήλ, ο άντρας, σε κάποια στιγμή του βίντεο, ακούγεται να προτρέπει το αγοράκι να βγάλει το μαχαίρι του, προκειμένου «να χύσει ισραηλιτικό αίμα».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μετά από έρευνα, το βίντεο διαπιστώθηκε πως αναρτήθηκε στο Facebook πριν από περίπου ένα χρόνο από τον Μεχντί Τζελτί, ο οποίος υποστηρίζει ότι το μικρό αγοράκι «εκπαιδευόταν πολύ καλά»…