ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Παρίσι: Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στο εστιατόριο

Επίθεση Παρίσι: Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης στο εστιατόριο

Βίντεο που καταγράφει μια από τις επιθέσεις που συγκλόνισαν το Παρίσι την περασμένη Παρασκευή, δημοσίευσε αγγλική ιστοσελίδα.

Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου στο οποίο επιτέθηκε με ανείπωτο μίσος ο τρομοκράτης, ο οποίος σύμφωνα με τη Daily Mail είναι ο καταζητούμενος από τις αρχές, Salah Abdeslam.

Στις εικόνες που καταγράφηκαν μπορεί κανείς να δει τους αρχικά ανυποψίαστους θαμώνες και εργαζόμενους στην πιτσαρία να τρέχουν ξαφνικά πανικόβλητοι να βρουν καταφύγιο ενώ ο δράστης πυροβολεί αδιακρίτως.

Κάποιοι κρύβονται κάτω από τραπέζια, πίσω από πάγκους, τρέχουν προς το υπόγειο ενώ τα τζάμια σπάνε από τις σφαίρες που εξαπολύει το όπλο του τρομοκράτη, ο οποίος βρίσκεται έξω από το εστιατόριο.

Η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο, όπως την χαρακτηρίζει το δημοσίευμα, βρίσκεται και αυτή έξω από το εστιατόριο όταν την πλησιάζει ο δράστης και στρέφει το όπλο του κατά πάνω της. Φαίνεται να προσπαθεί να την πυροβολήσει όμως -πιθανά- το όπλο του κολλάει και απομακρύνεται από το σημείο, δίνοντας την ευκαιρία στη γυναίκα και σε μια ακόμα που βρίσκεται δίπλα της, να τρέξουν μακριά και να σωθούν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή δημοσίευσε χθες η Daily Mail.

Στο βίντεο έχουν καταγραφεί πλάνα από τρείς διαφορετικές εσωτερικές κάμερες ενός από τα καφέ του Παρισιού που δέχθηκαν επίθεση. Σε ένα από αυτά εμφανίζεται ο τζιχαντιστής να πυροβολεί εν ψυχρώ πολίτες.

Ο δράστης, που οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι ο Αμπτεσλάμ Σαλάχ δολοφονεί έναν πελάτη και προτάσσει το όπλο του σε μία γυναίκα για να την σκοτώσει. Το όπλο όμως μπλοκάρει κι ο δράστης αναγκάζεται να εγκαταλείψει γρήγορα την σκηνή.






Σχετικές ειδήσεις