ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Γαλλία: Αυτόν κυνηγάει όλη η Ευρώπη για το αιματοκύλισμα στο Παρίσι

Επίθεση Γαλλία: Αυτόν κυνηγάει όλη η Ευρώπη για το αιματοκύλισμα στο Παρίσι

Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Salah Abdeslam, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ένας από τους τρεις αδερφούς που εμπλέκονται στο μακελειό της περασμένης Παρασκευής (13/11) στο Παρίσι.

Ο καταζητούμενος είναι Γάλλος υπήκοος γεννημένος στο Βέλγιο το 1989 και σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται επικίνδυνος και δεν πρέπει να τον πλησιάσει κανείς.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Salah Abdeslam, είναι αδερφός του 31χρονου Ibrahim (Brahim) Abdeslam, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τους εισαγγελείς ως ο άνδρας που νοίκιασε ένα Seat το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις. Ανατινάχτηκε στο Comptoir Voltaire, τραυματίζοντας έναν περαστικό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, η αστυνομία είχε σταματήσει το Σάββατο, μια ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση, τον 26χρονο ύποπτο σε μπλόκο αυτοκίνητων κοντά στα γαλλοβελγικά σύνορα.

Ο Salah Abdeslam, βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο Volkswagen Polo μαζί με δύο ακόμα άνδρες, αλλά η αστυνομία τους άφησε να φύγουν καθώς μετά από τον σχετικό έλεγο, τα ονόματά τους δεν βρέθηκαν σε κάποια από τις λίστες καταζητούμενων.

Ο τρίτος αδερφός Abdeslam, το όνομα του οποίου είναι Mohammed, έχει -σύμφωνα με πληροφορίες- συλληφθεί το Σάββατο σε περιοχή των Βρυξελλών και φέρεται να εμπλέκεται στις επιθέσεις.

Σήμερα, ταυτοποιήθηκε ένας εκ των τριών βομβιστών αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν την επίθεση στο Σταντ ντε Φρανς.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από το αιματοβαμμένο Παρίσι

Δείτε τα hashtags #ParisAttacks και #Prayers4Paris

Σχετικές ειδήσεις