ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί οι Βέλγοι ποστάρουν στο Twitter μόνο… γάτες (photos)

Γιατί οι Βέλγοι ποστάρουν στο Twitter μόνο… γάτες (photos)

Επιστρατεύοντας το χιούμορ τους οι κάτοικοι του Βελγίου, αν και βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε κατάσταση συναγερμού, απαντούν στην τρομοκρατία... ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίας από γάτες!

Κι ενώ οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού για χτύπημα τζιχαντιστών, έπειτα από το μακελειό στο Παρίσι, οι Βέλγοι ποστάρουν στο Twitter τους χιουμοριστικές φωτογραφίες για να ελαφρύνουν – όσο μπορούν – την όλη κατάσταση.

Οι αστυνομικές Αρχές της χώρας έκαναν έκκληση στους κατοίκους των Βρυξελλών να μην «ανεβάζουν» στο Twitter σχόλια ή φωτογραφίες αναφορικά με τις κινήσεις των αστυνομικών και των στρατιωτών, και οι Βέλγοι απάντησαν με... γάτες!

Το Σάββατο, όταν και σήμανε γενικός συναγερμός στην πόλη, το hashtag #BrusselsLockdown ήταν γεμάτο με εικόνες στρατιωτών σε κάθε γωνιά των Βρυξελλών, καθώς οι πολίτες είχαν σοκαριστεί με τα τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην πόλη.

Οι Αρχές έσπευσαν να τους ζητήσουν να σταματήσουν να ανεβάζουν τέτοιου είδους φωτογραφίες, ώστε οι τρομοκράτες να μην γνωρίζουν τις κινήσεις τους.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες το συγκεκριμένο hashtag έχει γεμίσει με γάτες...

Δείτε στη gallery τις φωτογραφίες των χρηστών

Αναρτώντας ένα μπολ με γατοκροκέτες στον λογαριασμό της στο Twitter , η βελγική αστυνομία ευχαρίστησε τις γάτες που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ώρα του #BrusselsLockdown.

"Για τις γάτες που μας βοήθησαν χθες το βράδυ...σερβιριστείτε! #BrusselsLockdown", είναι το μήνυμα της βελγικής αστυνομίας στο Twitter.

Σχετικές ειδήσεις