ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία-Τουρκία: Οι μπίζνες του Ερντογάν με τον ISIS και ο άσωτος υιός Μπιλάλ!

Ρωσία-Τουρκία: Οι μπίζνες του Ερντογάν με τον ISIS και ο άσωτος υιός Μπιλάλ!

Μετά την κατάρριψη του ρώσικου αεροσκάφους ο «ασκός του Αιόλου» με συγκλονιστικές αποκαλύψεις, έχει ανοίξει για τα καλά στην Τουρκία, ξεγυμνώνοντας ένα δυσώδες παρασκήνιο. Η Μόσχα κατηγορεί ευθέως το καθεστώς Ερντογάν ότι μεταφέρει πετρέλαιο από τα σημεία που ελέγχει ο ISIS.

Μάλιστα, στο στόχαστρο τις τελευταίες ώρες βρίσκεται και ο Μπιλάλ, ο γιος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα, συντάκτες του Russia Today που «ξετίναξαν» την δραστηριότητα του Μπιλάλ στα social media, έχουν εντοπίσει και φωτογραφίες του να τρώει μαζί με ένα από τα πολλά… στελέχη του ISIS στην Κωνσταντινούπολη (Δείτε στη Gallery του Newsbomb). Ο συγκεκριμένος θεωρείται πως συμμετείχε σε αρκετές αιμοταβαμμένες επιχειρήσεις στη Συρία.

Βέβαια, τους ισχυρισμούς για εμπλοκή υιού Ερντογάν σε μπίζνες με το ISIS, δεν τους χρησιμοποιούν μόνον οι Ρώσοι.

Ακόμη και τουρκικά μέσα ενημέρωσης κατηγορούν την κυβέρνηση της Τουρκίας για τις αμαρτίες της με την... τρομοκρατία.

Οι αποκαλύψεις χοντραίνουν με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντιμίτρι Μεντβέντεφ να δηλώνει πως: «Η Τουρκία προστατεύει το ISIS λόγω του άμεσου συμφέροντος ορισμένων τούρκων αξιωματούχων που σχετίζονται με την παροχή πετρελαϊκών προϊόντων που προέρχονται από εγκαταστάσεις τις οποίες ελέγχει το ISIS».

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος Ερντογάν βρίσκεται στο προσκήνιο.

Η υπόθεση του ενός δισεκατομμυρίου!

Τον Φεβρουάριο του 2015 ένα ηχητικό ντοκουμέντο «φωτιά» εμφάνιζε τον Ταγίπ Ερντογάννα μιλά με τον Μπιλάλ για το πώς θα κρύψουν 1 δισ., δολάρια!!!

Η αποκάλυψη προκάλεσε αστυνομική έρευνα από την οποία τότε είχαν προκύψει σημαντικά στοιχεία για πατέρα και γιο.
Ο Ερντογάν δεν το άφησε έτσι. Ζήτησε από τον Μπιλάλ -όπως προκύπτει από ηχητικές συνομιλίες- να «μηδενίσει τα ποσά που βρίσκονται στα σπίτια διαφόρων ανθρώπων». Τουτέστιν, να τα εξαφανίσει από… προσώπου γης. Ο Μπιλάλ από την πλευρά του ενημερώνει-καθησυχάζει τον πατέρα του πως τα χρήματα θα μοιραστούν σε «διάφορους επιχειρηματίες στους οποίους χρωστούν».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν κράτησε τότε ανάλογη στάση που κρατά και με τις τελευταίες αποκαλύψεις. Αρνήθηκε τα πάντα. Υποστήριξε δε για τα ηχητικά ντοκουμέντα πως είναι προϊόν «μοντάζ».

Όμως, φαίνεται πως υπάρχουν πολλά «σάπια» στο βασίλειο της… Δανιμαρκίας.

Αναφέρουμε μία παλιά μα τόσο επίκαιρη δήλωση του αναπληρωτή προέδρου του αντιπολιτευτικού κόμματος CHP, του Χαλούκ Κοτς πως: «Η κυβέρνηση Ερντογάν έχει απονομιμοποιηθεί πλήρως… η Τουρκία δε μπορεί να συνεχίζει με αυτήν τη βρωμιά».

Σ.σ., για την ιστορία αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο υιός Ερντογάν απασχολεί την δημοσιότητα με τα… σκάνδαλά του. Πριν από μερικούς μήνες, ο εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης Μουαμάρ Ακά είχε εκδόσει ένταλμα σε βάρος του για σημαντικές υποθέσεις διαφθοράς τα οποία, όμως, δεν εκτελέστηκαν ποτέ…

Σχετικές ειδήσεις