ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Η «καυτή» θεία που έμαθε (εκατοντάδες φορές) τα μυστικά του σεξ στον 15χρονο ανιψιό της (photo)

ΗΠΑ: Η «καυτή» θεία που έμαθε (εκατοντάδες φορές) τα μυστικά του σεξ στον 15χρονο ανιψιό της (photo)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Πασαντίνα της Νότιας Καρολίνα, από την αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης μιας 43χρονης με τον 15χρονο ανιψιό της.

Η Peggy Phillips συνελήφθη κατηγορούμενη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές, φέρεται, όχι απλά να μύησε στα μυστικά του σεξ τον 15χρονο ανιψιό της, αλλά επανέλαβε τα… μαθήματα εκατοντάδες φορές μεταξύ 2007 και 2009.

Η 35χρονη τότε Phillips παρέσυρε μάλιστα στα δίχτυα της τον ανιψιό εξ αίματος του συζύγου της, κατά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο, ωστόσο ήρθαν ακόμα πιο κοντά, όταν ο 15χρονος μετακόμισε σπίτι τους στην Πασαντίνα, όπου σε δύο χρόνια συνευρέθηκαν εκατοντάδες φορές κάτω από τη μύτη του απατημένου θείου.

Όπως διαπιστώθηκε δε στα δικαστήριο, η 43χρονη σήμερα γυναίκα, είχε ανταλλάξει επίσης εκατοντάδες καυτές φωτογραφίες και μηνύματα με τον ανιψιό της.

Μυστήριο παραμένει πάντως πώς η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από επτά περίπου χρόνια, αν και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο σύζυγος ήταν αυτός που κατήγγειλε τη γυναίκα του στις Αρχές. Δεν διευκρινίζεται ωστόσο αν τώρα το ανακάλυψε ή απλά αποφάσισε να πάρει εκδίκηση καθυστερημένα.

Όπως και να έχει, η Phillips βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ η εγγύηση έχει οριστεί στα 30.000 δολάρια...