ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Η σκυλίτσα του Νετανιάχου δάγκωσε δύο πολιτικούς επισκέπτες

Ισραήλ: Η σκυλίτσα του Νετανιάχου δάγκωσε δύο πολιτικούς επισκέπτες

Η 10χρονη Κάιγια, η σκυλίτσα που υιοθέτησε πρόσφατα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δε δίστασε να δείξει τα δόντια της και να δαγκώσει δύο επισκέπτες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες, ο ένας από τους οποίους ήταν ο σύζυγος της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής τελετής «Χάνουκα» με το άναμμα των κεριών του, η Κάιγια δάγκωσε επίσης μια βουλευτή του κόμματος Λικούντ του πρωθυπουργού Νετανιάχου. Η 31χρονη Σάρεν Χάσκελ, κτηνιατρική νοσοκόμα, υποβάθμισε το περιστατικό δηλώνοντας στο ραδιόφωνο του στρατού ότι ήταν κάτι «ασήμαντο».

Ο γιος του Νετανιάχου είχε υιοθετήσει το σκυλί από ένα κέντρο διάσωσης νωρίτερα φέτος, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανάρτησε φωτογραφία στο Twitter τον Αύγουστο καλώντας τους λάτρεις των σκύλων να προτιμούν να υιοθετούν ενήλικα σκυλιά σχολιάζοντας «Δεν θα το μετανιώσετε».

Η Κάιγια έχει συναντήσει αρκετούς πολιτικούς αξιωματούχους έως σήμερα, ανάμεσά τους και ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζόν Κέρι. Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας πιστεύεται ότι μόλις που γλύτωσε από τα δόντια της.

Σχετικές ειδήσεις