ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές όπως Ναζί: Σκοτώνουν όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες (video)

Τζιχαντιστές όπως Ναζί: Σκοτώνουν όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες (video)

Όσες φορές και να γραφτεί πως οι θηριωδίες των τζιχαντιστών δεν έχουν όρια, το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται πως όχι μόνο θα συνεχίζει να το επιβεβαιώνει, αλλά θα βρίσκει νέους φρικιαστικούς τρόπους προώθησης της προπαγάνδας τρόμου, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Και αυτό γιατί με ένα νέο «θρησκευτικό διάταγμα» που εξέδωσε, διατάζει τους μαχητές του να δολοφονούν όλα τα νεογέννητα μωρά με ειδικές ανάγκες ή γενετικές ανωμαλίες!

Σύμφωνα με μια ιρακινή οργάνωση ακτιβιστών, την «Mosul Eye», το γραφείο της Σαρίας του Ισλαμικού Κράτους εξέδωσε μία σκληρή «προφορική φετβά» (θρησκευτικό διάταγμα) προς τα μέλη του, τα οποία καλούνται να σκοτώσουν «όλα τα νεογέννητα μωρά με σύνδρομο Down, με γενετικές ανωμαλίες, αλλά και με ειδικές ανάγκες», καθώς βαδίζοντας στα χνάρια των Ναζί, θεωρούν πως είναι «βάρος για το κράτος».

Παράλληλα, όπως σημειώνουν οι ακτιβιστές, βάσει πληροφοριών τους, τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται με σύνδρομο Down είναι παιδιά ξένων μαχητών που παντρεύτηκαν Ιρακινές, Σύρες ή Ασιάτισσες, ενώ έχουν καταγράψει πάνω από 38 δολοφονίες βρεφών, ηλικίας από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών στη Συρία αλλά και στη Μοσούλη.

Όλα τους σκοτώθηκαν από ασφυξία ή θανατηφόρα ένεση…

«Λες και δεν είναι αρκετό για τους τζιχαντιστές που σκοτώνουν άντρες, γυναίκες και ηλικιωμένους, τώρα δολοφονούν και παιδιά», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της «Mosul Eye».

Σχετικές ειδήσεις