ΚΟΣΜΟΣ

Οι δάσκαλοι οδήγησης μπορούν πλέον να πληρώνονται με... σεξ!

Οι δάσκαλοι οδήγησης μπορούν πλέον να πληρώνονται με... σεξ!

Τη (νόμιμη) ευκαιρία στους δασκάλους οδήγησης να πληρώνονται με σεξ δίνει η ολλανδική κυβέρνηση, ψηφίζοντας ένα νόμο που επιτρέπει το... Ride for a Ride!

Σύμφωνα έτσι με τα ολλανδικά Μέσα, οι δάσκαλοι οδήγησης δεν παραβιάζουν το νόμο εάν πληρωθούν με «καυτά» μαθήματα, αρκεί αυτό να γίνει από άτομα άνω των 18 ετών.

Παρόλα αυτά ωστόσο θεωρείται παράνομο να προσφέρεται σεξ ως αντάλλαγμα για μαθήματα!

Κάτι που επιβεβαίωσαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Μεταφορών της Ολλανδίας. Όπως διευκρίνισαν, η προσφορά μαθημάτων οδήγησης με αντάλλαγμα σεξ δεν αποτελεί πορνεία. Όχι όμως και το αντίθετο!

«Δεν έχει να κάνει με την προσφορά σεξουαλικής δραστηριότητας ως ανταμοιβή, αλλά με την προσφορά μαθήματος οδήγησης. Είναι σημαντικό την πρωτοβουλία να την παίρνει ο δάσκαλος και να επικεντρώνεται στην προσφορά μαθήματος οδήγησης. Τότε η πληρωμή μπορεί να γίνεται με σεξουαλική πράξη. Πορνεία είναι όταν μια σεξουαλική πράξη προσφέρεται αντί για χρηματική πληρωμή», ανέφεραν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το «Ride for a Ride», όπως χαρακτηρίστηκε ο νόμος, έχει ιδιαίτερα αυξημένη αναζήτηση στο διαδίκτυο, αν και δεν έχει διευκρινιστεί πόσο συχνά έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ολλανδία, όπου ιερόδουλες μπορούν να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους, αν βέβαια έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια.

Σχετικές ειδήσεις