ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Κερδίζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα πουλώντας πατάτες με μηνύματα

Βρετανία: Κερδίζει 1.400 ευρώ την εβδομάδα πουλώντας πατάτες με μηνύματα

Ο 22χρονος επιχειρηματίας Adrian Nantchev, αποφάσισε να γράφει προσωποποιημένα μηνύματα πάνω σε... πατάτες για όποιον του το ζητήσει και να τις στέλνει

Ο νεαρός κερδίζει περίπου 1.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 1.400 ευρώ, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 12.000 λίρες σε τρεις μήνες από την έναρξη των επιχειρήσεων του.

Ο Adrian, από το Wolverhampton της Βρετανίας σκέφτηκε αυτή την ιδέα μιμούμενος μια παρόμοια «επιχείρηση» στις ΗΠΑ.

mii

Πλέον έχει γεμίσει με παραγγελίες στις οποίες του ζητούν να γράφει διάφορα μηνύματα πάνω σε baby πατάτες και να τις στέλνει με το ταχυδρομείο. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι στέλνει περίπου τριάντα πατάτες με το ταχυδρομείο κάθε μέρα με χρέωση έως και 5,99 λίρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει τόσες παραγγελίες ώστε ουσιαστικά είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης που του αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

«Η όλη ιδέα ήρθε εντελώς τυχαία. Όταν είδα μια παρόμοια επιχείρηση με μηνύματα σε πατάτες στην Αμερική σκέφτηκα, γιατί να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι άνθρωποι μπορεί να βαριούνται να λαμβάνουν κάθε χρόνο μια παρόμοια κάρτα. Μια πατάτα είναι πιο συναρπαστική. Μερικά από τα μηνύματα που παίρνω είναι ξεκαρδιστικά. Άλλοι στέλνουν ευχές γενεθλίων. Είναι όλα πολύ ανάλαφρο και αστείο», δήλωσε ο ίδιος στη Mirror.

Απορίας άξιο γιατί να επιλέξει κανείς να κάνει μια τέτοια παραγγελία στον νεαρό...

Σχετικές ειδήσεις