ΚΟΣΜΟΣ

Φινλανδία: Πληρώνουν 20 ευρώ για αγοραίο έρωτα με νεαρούς πρόσφυγες

Φινλανδία: Πληρώνουν 20 ευρώ για αγοραίο έρωτα με νεαρούς πρόσφυγες

Κοινό μυστικό είναι πλέον στο Ελσίνκι οι ερωτικές συνευρέσεις νεαρών προσφύγων με Φινλανδές έναντι μικρής χρηματικής αμοιβής, όπως αποκαλύπτει tabloid εφημερίδα.

H σκανδαλοθηρική Inta-Sanomat επικαλείται τα λεγόμενα της υπεύθυνης σε κέντρο προσφύγων του Ελσίνκι Taina Cederström, η οποία υποστηρίζει ότι παρατήρησαν αρκετές γυναίκες να εμφανίζονται σε σταθμό τρένων προκειμένου να «ψαρέψουν» νεαρούς πρόσφυγες, ώστε έναντι 20 ευρώ να συνευρεθούν μαζί τους!

Οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου κέντρου υποδοχής μεταναστών, μπήκαν σε υποψίες σχετικά με την υπόθεση, βλέποντας νεαρούς μετανάστες να έχουν αρκετά χρήματα επάνω τους για να αγοράζουν τσιγάρα ή άλλα αντικείμενα. Τις υποψίες ενίσχυσαν και οι αλλαγές στην συμπεριφορά των νεαρών μεταναστών, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν παράξενες ερωτήσεις σχετικά με την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών στην Σουηδία.

«Προσπαθούμε, λέει η ίδια, να εξηγήσουμε στους νεαρούς του κέντρου υποδοχής πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πολιτισμικό αλλά και ερωτικό υπόβαθρο μεταξύ των δύο κοινοτήτων», αναφέρει η υπεύθυνη του κέντρου προσφύγων, για τον «αγώνα» που κάνουν προκειμένου να τους συνετίσουν.