ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Τον κάρφωσε στο μάτι με γόβα στιλέτο (pics+vid)

Βρετανία: Τον κάρφωσε στο μάτι με γόβα στιλέτο (pics+vid)

Με μια γόβα στιλέτο χτύπησε η 22χρονη Shadiya Omar τον Justin Lloyd στο μάτι και ο άτυχος νέος χρειάστηκε να μείνει για 30 μέρες στο νοσοκομείο.

Η επίθεση έλαβε χώρα σε δρόμο του Μάντσεστερ της Βρετανίας, τον Οκτώβριο του 2014, όταν και οι δυο περίμεναν για ταξί που θα τους μετέφερε στα σπίτια τους έπειτα από βραδινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στη δίκη όπου διεξήχθη την Τρίτη (19/01), ο Lloyd, πλησίασε έναν από τους φίλους της 22χρονης που τη συνόδευε, έξω από το ξενοδοχείο Mercure, και έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε η κοπέλα έβγαλε το παπούτσι της και με την άκρη του τακουνιού χτύπησε το θύμα στο μάτι.

man

Μετά το χτύπημα, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία συνέλαβε την κοπέλα. Όπως έγινε γνωστό, ο Lloyd νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 30 ημέρες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει η όρασή του.

girl

Το δικαστήριο αφού άκουσε και τις δυο πλευρές, καταδίκασε την 22χρονη σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με διετή αναστολή, σε κοινοτική εργασία χωρίς μισθό ενώ οφείλει να καταβάλει και χρηματικό ποσό στο θύμα.

Σχετικές ειδήσεις