ΚΟΣΜΟΣ

Εισβολή ενόπλου σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια (pics+vids)

Εισβολή ενόπλου σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια  (pics+vids)

Η αστυνομία δεν εντόπισε τον ένοπλο.

Το Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο με ανάρτησή του στο Facebook δημοσιοποίησε την παρουσία ενόπλου σε ένα κτίριο του συγκροτήματος.

san

«Ενοπλος βρίσκεται στο κτίριο 26 στο Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Όλοι συμβουλεύονται να τρέξουν, να κρυφτούν ή να πολεμήσουν. Όσοι δεν ανήκουν στο προσωπικό έκτακτης ανάγκης να μείνουν μακριά από το συγκρότημα», ανέφερε η ανάρτηση.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν στο τοπικό δίκτυο KUSI News ότι άκουσαν τουλάχιστον 3 πυροβολισμούς μετά τις 08.00 τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδας).

Περισσότερα από 6.500 άτομα -στρατιώτες και μη- εργάζονται στο Ναυτικό Νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο, το οποίο προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε στρατιώτες και τις οικογένειές τους.

**!ATTENTION!** An active shooter has just been been reported in building #26 at Naval Medical Center San Diego. All...

Posted by Naval Medical Center San Diego (NMCSD) on Tuesday, January 26, 2016

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αξιωματούχος της αστυνομίας του Σαν Ντιέγκο ανέφερε πως μετά από μια αρχική έρευνα στο Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο δεν διαπιστώθηκαν απώλειες, τραυματισμοί ή αποδεικτικά στοιχεία πυροβολισμού.

Δυνάμεις της αστυνομίας με τη συνοδεία ανδρών της τροχαίας και σκύλων που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για αυτού του είδους τις επιχειρήσεις πραγματοποίησαν «μια πρώτη έρευνα χωρίς να βρουν τίποτα» και ερευνούν εξονυχιστικά αυτή τη στιγμή το κτίριο, περιέγραψε ο Τζον Ναϊλάντερ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΝ των ΗΠΑ.



Σχετικές ειδήσεις