ΚΟΣΜΟΣ

Κτηνωδία: Έκαψε ζωντανή την 19χρονη έγκυο κοπέλα του επειδή δεν ήθελε να γίνει πατέρας (pics & vid)

Κτηνωδία: Έκαψε ζωντανή την 19χρονη έγκυο κοπέλα του επειδή δεν ήθελε να γίνει πατέρας (pics & vid)

Ένας άνδρας στη Γερμανία έκαψε ζωντανή την 8 μηνών έγκυο κοπέλα του επειδή δεν ήθελε να γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror, ο Eren Toben μαζί με έναν φίλο του, παρέσυραν τη 19χρονη φίλη του πρώτου, Maria Peiner, σε δασώδη περιοχή στα περίχωρα του Βερολίνου, με στόχο να την σκοτώσουν.

«Για τον Toben το έγκλημα αποτελούσε λύση, ήθελε μια ελεύθερη, ευτυχισμένη ζωή της οποίας είχε τον έλεγχο. Καταχράστηκε την αγάπη της Μαρίας για εκείνον και την παρέσυρε σε μια φονική ενέδρα, μαζί με τον 20χρονο φίλο του απ’το σχολείο Daniel Mueller, με την πρόφαση ότι επρόκειτο να πάνε για ψώνια για ρούχα του μωρού. Μόλις έφθασαν στο δάσος τη χτύπησαν με ένα κομμάτι ξύλου, τη μαχαίρωσαν με ένα μαχαίρι γα το ψωμί, την περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά στο σώμα της», σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Ο δικαστής δήλωσε: «Είχε ακόμα τις αισθήσεις της για 10, 20, ίσως και 30 δευτερόλεπτα».

Eren Toben

Το πτώμα βρέθηκε από έναν περιπατητή την επόμενη μέρα και σύντομα οι δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος κλήθηκαν από την αστυνομία να δώσουν κατάθεση, κατά την οποία ο ένας έριξε την ευθύνη στον άλλον.

Όμως τα δακτυλικά αποτυπώματα στη λαβή του μαχαιριού που βρέθηκε κοντά στο απανθρακωμένο σώμα της νεαρής κοπέλας πρόδωσαν τον Toben.

peiner

Κατά τη διάρκεια της δίκης οι δύο κατηγορούμενοι παρέμειναν σιωπηλοί.

Και στους δύο άνδρες επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 14 ετών.

Σχετικές ειδήσεις