ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-σοκ: Μοντέλο μελανιασμένο από το ξύλο ικετεύει τον άντρα της να σταματήσει να την κακοποιεί

Βίντεο-σοκ: Μοντέλο μελανιασμένο από το ξύλο ικετεύει τον άντρα της να σταματήσει να την κακοποιεί

Σοκ, αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλεί η συγκλονιστική μαρτυρία μιας 27χρονης καλλονής από την Αυστραλία, η οποία επί έξι μήνες έπεφτε θύμα κάθε είδους κακοποίησης από τον ίδιο της το σύζυγο.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

«Όλα ξεκίνησαν με ένα χαστούκι», εκμυστηρεύεται σε τηλεοπτική εκπομπή η Berenger Rose, η εικόνα της οποίας να ικετεύει τον 25χρονο άνδρα της να σταματήσει να τη χτυπά σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, έχει «αναμοχλεύσει» τις συζητήσεις γύρω από την ενδοοικογενειακή βία και τις επιπτώσεις της όταν η γυναίκα δεν βάζει ένα τέλος στον εφιάλτη της, καταγγέλλοντάς τον.

Όπως εκμυστηρεύτηκε το εντυπωσιακό μοντέλο στην εκπομπή Current Affair, η σωματική και ψυχική κακοποίηση που υφίστατο από τον Shane Cuthbert τους τελευταίους έξι μήνες, την έφερε ένα βήμα πριν το θάνατο, ενώ το γεγονός ότι την τραβούσε βίντεο την ώρα των αποτρόπαιων πράξεών του, προκειμένου να το στείλει στους φίλους του ως ένα αρρωστημένο αστείο, επιτείνει την αίσθηση του αποκρουστικού.

montelo14

Στο βίντεο, το θύμα απαθανατίζεται με τεράστιους μώλωπες, αποτέλεσμα του άγριου ξυλοδαρμού της, να προσπαθεί να προστατεύσει το κορμί της, ικετεύοντας παράλληλα με τρεμάμενη φωνή τον άνδρα της να «σταματήσει να την πονά».

Εκείνος ωστόσο την προτρέπει να δείξει τα μελανιασμένα πόδια της στην κάμερα, σαρκάζοντάς την: «Berenger Rose, το μοντέλο των εξωφύλλων!»…

«Όλα ξεκίνησαν με ένα χαστούκι στο πρόσωπο πριν από έξι μήνες. Μετά χτυπούσε το κεφάλι μου στον τοίχο, ξερίζωνε τούφες από τα μαλλιά μου, με βασάνιζε με τρίφτη και με βίαζε», ανέφερε η Rose, η οποία αισθανόταν «αιχμάλωτη» στο ίδιο της το σπίτι.

montelo10

Και αυτό γιατί ο Cuthbert την παρακολουθούσε συνεχώς, έλεγχε το κινητό της, ενώ δεν δίσταζε να την κλειδώνει μέσα στο σπίτι τους, φρακάροντας με έπιπλα τις εξόδους…

montelo18

«Με χτυπούσε στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια, παντού. Θα με χτυπούσε τόσο που θα με έκανε μαύρη. Του είπα ότι μου είχε αφαιρέσει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και μου έλεγε ότι δεν έχω καθόλου δικαιώματα», ανέφερε επίσης η 27χρονη Rose, η οποία μάλιστα, ούτε όταν απέβαλε στο πάτωμα του μπάνιου, μετά από έναν ακόμη ξυλοδαρμό κατέφυγε στην αστυνομία, φοβούμενη, όπως υποστήριξε, ότι ο άνδρας της θα την σκότωνε!

«Θα με έβγαζε τρελή. Μου έλεγε ότι εγώ τον κακοποιούσα και τον πίστευα. Νόμιζα πως εγώ είχα το πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αυστραλή.

montelo9

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει… κάμποσο ποινικό μητρώο συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, όχι για την κακοποίηση της γυναίκας του με την οποία ήταν παντρεμένοι σχεδόν ένα χρόνο, αλλά για την πυροδότηση ενός εκρηκτικού μηχανισμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την πρόκληση ζημιάς σε δημόσια περιουσία.

montelo2

Ο Cuthbert πλησίασε την 27χρονη μέσω Instagram, ενώ λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν και μετακόμισαν στις ΗΠΑ. «Κάθε μέρα σκεφτόμουν πως θα είμαι το επόμενο θύμα, η επόμενη γυναίκα που θα πεθάνει», καταλήγει η Rose.

rose

Σχετικές ειδήσεις