ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Απειλούν την οικογένεια του Ντοναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: Απειλούν την οικογένεια του Ντοναλντ Τραμπ

Η Μαριάν Τραμπ Μπάρι, 78 ετών, είναι δικαστής στο ομοσπονδιακό Εφετείο της Φιλαδέλφειας

Μετά τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, και η αδελφή του δισεκατομμυριούχου που προηγείται στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο έλαβε μια απειλητική επιστολή, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Μαριάν Τραμπ Μπάρι, 78 ετών, είναι δικαστής στο ομοσπονδιακό Εφετείο της Φιλαδέλφειας.

Το περιεχόμενο της επιστολής ήταν παρόμοιο με εκείνο της επιστολής που εστάλη την περασμένη Πέμπτη (17/03) στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Οι αρχές δεν έδωσαν καμία επιπλέον λεπτομέρεια, όμως η αστυνομία της Φιλαδέλφειας διευκρίνισε ότι τη διεξαγωγή της έρευνας έχει αναλάβει «το FBI και η Μυστική Υπηρεσία (Secret Service)».

Ο αποστολέας της επιστολής που παρελήφθη την Πέμπτη (17/03) στη διεύθυνση του Έρικ Τραμπ στη Νέα Υόρκη προειδοποιούσε ότι στην περίπτωση που ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος δεν αποσυρόταν από την κούρσα για τον προεδρικό θώκο, τα παιδιά του θα υπέφεραν, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

Ο φάκελος εμπεριείχε επιπλέον μία λευκή σκόνη, η οποία δεν ήταν τοξική. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού.

Σχετικές ειδήσεις