ΚΟΣΜΟΣ

Εκρήξεις Βρυξέλλες: Τι μεταδίδει τώρα το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga

Εκρήξεις Βρυξέλλες: Τι μεταδίδει τώρα το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, ενώ πιθανολογούνται ακόμη περισσότεροι θάνατοι, από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα το πρωΐ στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών, σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, μεγάλος είναι και ο αριθμός των τραυματιών από τις εκρήξεις. Όπως προσθέτει το Belga, πριν τις εκρήξεις, υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά πριν από τις δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μεταδίδει το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων.

Όπως μεταδίδει η ίδια πηγή, επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών του Βελγίου, το επίπεδο συναγερμού για την ασφάλεια αυξήθηκε σε όλη τη χώρα στην ανώτατη βαθμίδα 4.

Παράλληλα, οι αρχές του αεροδρομίου των Βρυξελλών διέταξαν την αναστολή όλων των προγραμματισμένων πτήσεων και προέβησαν στην εκκένωση της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με τον λογαριασμό twitter του αεροδρομίου.

"Μην έρχεστε στο αεροδρόμιο - το αεροδρόμιο εκκενώνεται. Αποφύγετε την περιοχή του αεροδρομίου. Οι πτήσεις έχουν ματαιωθεί", σημειώνεται στον λογαριασμό στο Twitter.

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών εξυπηρετεί περισσότερα από 23 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις από τις Βρυξέλλες.

Σχετικές ειδήσεις