ΚΟΣΜΟΣ

Αρρωστημένη μαρτυρία: «Το σεξ με το γιο μου είναι απίστευτο - Θέλω μαζί του παιδί»!

Αρρωστημένη μαρτυρία:  «Το σεξ με το γιο μου είναι απίστευτο - Θέλω μαζί του παιδί»!

Αποτροπιασμό, σάλο και δικαιολογημένο τσουνάμι αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η αρρωστημένη μαρτυρία μιας μητέρας η οποία όχι μόνο διατηρεί σεξουαλική σχέση με το βιολογικό γιο της, αλλά θέλει να αποκτήσει μαζί του και παιδί!

«Το σεξ που κάνουμε είναι απερίγραπτο. Αυτό που ζούμε δεν είναι αιμομιξία, αλλά γενετική σεξουαλική έλξη», υποστηρίζουν ξεδιάντροπα μάνα και γιος στην εφημερίδα «New Day», προκαλώντας τουλάχιστον απέχθεια.

mitera gios

Η 51χρονη Kim West και ο 32χρονος Ben Ford επανασυνδέθηκαν μετά από 30 χρόνια, καθώς η Kim είχε δώσει το γιο της για υιοθεσία.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, μετά την επιστολή που της έστειλε ξαφνικά το 2013, άρχισαν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία πριν συμφωνήσουν να συναντηθούν. Λίγο μετά, κατάλαβε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ άρχισε να βλέπει όνειρα πως κάνουν σεξ, νοιώθοντας λες και γνωρίζονταν για χρόνια.

Φιλήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα ξενοδοχείο, αφού ένα μπουκάλι σαμπάνια έκαμψε τις ελαφρές αντιστάσεις τους.

Τρεις ημέρες αργότερα, ο Ben ο οποίος είχε παντρευτεί πριν δύο χρόνια, εγκατέλειψε τελικά τη σύζυγό του και μετακόμισε στο Μίσιγκαν για να ζήσει τον έρωτά του με την ίδια του τη μητέρα. Υποστήριξε πως ποτέ δεν είχε νιώσει ξανά τόσο ανακουφισμένος, ενώ είχε σταματήσει να αισθάνεται πράγματα για τη Victoria πριν υποκύψει στον έρωτα της μητέρας του.

mitera gios3

«Είμαι ερωτευμένη με το γιο μου και θέλω να κάνω παιδί μαζί του!», τονίζει ανερυθρίαστα η Kim, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως επιθυμούν να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του «τρελού έρωτά τους»!

«Είναι γραφτό να είμαστε μαζί. Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε ότι είμαστε αποκρουστικοί και αηδιαστικοί και πως θα έπρεπε να ελέγχουμε τους εαυτούς μας και τα συναισθήματά μας. Όταν όμως είσαι τόσο ερωτευμένος, είσαι διατεθειμένος να παλέψεις, να εγκαταλείψεις τα πάντα και να το ζήσεις όλο αυτό. Είναι κάτι που σου συμβαίνει μια φορά», συμπληρώνει η 51χρονη Αμερικανίδα, καταλήγοντας: «Στην αρχή ένιωθα περίεργα για όλο αυτό που μου συνέβαινε. Μπήκα όμως στο ίντερνετ και διάβασα για τη Γενετική Σεξουαλική Έλξη. Τότε ανακουφίστηκα και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο»…

Και μπορεί η αιμομιξία στη Μεγάλη Βρετανία να θεωρείται παράνομη, ωστόσο το ζευγάρι δηλώνει πως δεν πτοείται και δεν πρόκειται να κάνει πίσω μετρώντας ήδη δύο χρόνια σχέσης!

Σημειώνεται πάντως, τέλος, ότι το 2010 μία μητέρα φυλακίστηκε για εννέα χρόνια επειδή έκανε σεξ με τον 14χρονο βιολογικό της γιο.

mitera gios2

Σχετικές ειδήσεις