ΚΟΣΜΟΣ

«Φύλλα συκής» στον απογυμνωμένο στρατό των ΗΠΑ

«Φύλλα συκής» στον απογυμνωμένο στρατό των ΗΠΑ
Έναν λόγο παραπάνω προκειμένου να …γιορτάσουν θα έχουν οι αμερικανοί στρατιώτες στο εξής, μετά την ανακοίνωση του Μ. Ομπάμα πως πλέον επιτρέπονται οι γκέι...

Έναν λόγο παραπάνω προκειμένου να …γιορτάσουν θα έχουν οι αμερικανοί στρατιώτες στο εξής, μετά την ανακοίνωση του Μπαράκ Ομπάμα πως πλέον επιτρέπονται οι… γκέι στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Στον στρατό που έχει καταφέρει να προκαλέσει με τις τακτικές και τις βαναυσότητες των μισθοφόρων του, αντιπάθειες σε όλο τον κόσμο, έγινε επιτέλους πράξη αυτό που ήθελαν και διεκδικούσαν τόσο απελπισμένα αυτοί που τον αποτελούν.

Οι στρατιώτες που βύθισαν στην απελπισία τόσες χώρες με την παρέμβασή τους, που κατηγορούνται για αιματοχυσίες και βιασμούς αθώων παιδιών, γυναικών και αντρών σε όλο τον κόσμο, από το Αφγανιστάν και το Ιράκ μέχρι το Κοσσυφοπέδιο, υποδέχτηκαν με χαρά την είδηση πως θα μπορούν στο εξής να δηλώνουν χωρίς κανένα δισταγμό τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, είτε είναι ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι.

Η εξέλιξη αυτή μόνο θετική μπορεί να είναι, αφού μετά από αυτό ίσως σταματήσουν να βγάζουν τα απωθημένα τους στους δύσμοιρους λαούς που μπορεί να συνυπάρξουν μαζί τους στο μέλλον. Άλλωστε οι αποκαλύψεις από το κολαστήριο του Γκουαντανάμο δείχνουν στον πολιτισμένο κόσμο ότι τα σοβιετικά γκούλαγκ δεν ήταν παρά σωφρονιστήρια για παπαδοπαίδια.