ΚΟΣΜΟΣ

Αγόρι… λυκάνθρωπος λατρεύεται ως Θεός στην Ινδονησία (video+photos)

Αγόρι… λυκάνθρωπος λατρεύεται ως Θεός στην Ινδονησία (video+photos)

Από μία εξαιρετικά σπάνια διαταραχή, η οποία τον κάνει να μοιάζει με… λυκάνθρωπο, πάσχει ένας έφηβος στην Ινδονησία που λατρεύεται ωστόσο σαν θεότητα από τους ντόπιους.

Ο 13χρονος Muhammad Raihan έχει, μάλιστα, απορρίψει επαλειμμένα κάποια θεραπεία, καθώς θεωρεί την έντονη τριχοφυΐα από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών του, ευλογία!

Και δεν είναι ο μόνος αφού όλοι στο χωριό του τού συμπεριφέρονται λες και είναι μετενσάρκωση της ινδουιστικής θεότητας Hanuman που έχει πρόσωπο… μαϊμούς!

hanuman

Στην πραγματικότητα πάντως το νεαρό αγόρι πάσχει από το σύνδρομο του Λυκάνθρωπου, το οποίο προκαλεί έντονη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, χέρια, πόδια, πλάτη, στομάχι, παντού!

likanthrwpos2

Ο Muhammed ωστόσο, ο οποίος ζει με τη χήρα μητέρα του και τα τέσσερα αδέλφια του στην πόλη Mamburung στο Βόρειο Καλιμαντάν της νήσου Βόρνεο, θεωρεί τον εαυτό του «ξεχωριστό παιδί του Θεού».

«Άνθρωποι έρχονται από μακριά για να με δουν. Δεν με ενοχλεί ακόμα και όταν μερικοί γελούν μαζί μου γιατί εγώ νοιώθω ευλογημένος», τονίζει ο 13χρονος συμπληρώνοντας: «Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είμαι Θεός και έχω ειδικές δυνάμεις γιατί είμαι διαφορετικός».

likanthrwpos3

«Από μικρός είχε πάντα περισσότερες τρίχες από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, ωστόσο δεν ανησύχησα γιατί κάθε παιδί είναι διαφορετικό», ανέφερε από την πλευρά της η μητέρα του, Pardan, για να συνεχίσει: «Όταν όμως άρχισε να μεγαλώνει η τριχοφυΐα έγινε εντονότερη, με αποτέλεσμα να αναζητήσουμε με τον άντρα μου θεραπεία. Δεν μπορούσαμε ωστόσο να αντέξουμε οικονομικά χειρουργική επέμβαση με λέιζερ και έτσι εναποθέσαμε τις ελπίδες μας στο Θεό».

Και καταλήγει η 45χρονη: «Τελικά πιστεύω ότι ήταν δώρο Θεού και θέλημα του Αλλάχ», αποκαλύπτοντας πως ο Muhammed θέλει να γίνει κληρικός σε κάποιο τζαμί.

«Είμαι ευλογημένος από το Θεό και αυτό με κάνει χαρούμενο. Θέλω να τον υπηρετήσω σε όλη μου τη ζωή. Δεν θέλω να κάποια θεραπεία. Είμαι χαρούμενος έτσι», συμπληρώνει ο 13χρονος.

Σχετικές ειδήσεις