ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Επιτέθηκαν σε τρεις Έλληνες τουρίστες γιατί τους πέρασαν για παιδόφιλους

Βρετανία: Επιτέθηκαν σε τρεις Έλληνες τουρίστες γιατί τους πέρασαν για παιδόφιλους

Τους επιτέθηκαν φραστικά, τους περικύκλωσαν και τους πήραν τα κινητά...

Σε θρίλερ μετατράπηκε η επίσκεψη τριών Ελλήνων που επισκέφτηκαν το Σάουθεντ του Έσσεξ, καθώς οι καθιερωμένες τουριστικές φωτογραφίες παρεξηγήθηκαν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι τρεις άντρες βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην πόλη, που αποτελεί δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της ευρύτερης περιοχής και φωτογράφιζαν τα σιντριβάνια της παραλίας, όταν ξαφνικά εξαγριωμένοι κάτοικοι περικύκλωσαν τους Έλληνες, δεν τους άφηναν να κινηθούν και «κατάσχεσαν» τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τη δήλωση του τοπικού καταστηματάρχη Martin Richardson στην εφημερίδα «Southend Echo» οι Βρετανοί πέρασαν τους τρεις Έλληνες τουρίστες για παιδόφιλους, «μια ετικέτα πολύ συνηθισμένη στην Βρετανία όταν κάποιος φωτογραφίζει παιδιά», οι Έλληνες το μόνο που έκαναν ήταν να φωτογραφίζουν τα συντριβάνια στην παραλία της πόλης, αλλά είχαν την «ατυχία» εκείνη την ώρα να παίζουν στο σημείο παιδιά και οι Βρετανοί «έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια».

H αστυνομία, μάλιστα, της περιοχής έσπευσε να αναφέρει ότι οι τρεις τουρίστες δεν έκαναν κάτι επιλήψιμο, καθώς το συμβάν πήρε έκταση.