ΚΟΣΜΟΣ

Απάνθρωπη μητέρα κρατούσε ακινητοποιημένη τη 14χρονη κόρη της για να τη βιάσει ο φίλος της

Απάνθρωπη μητέρα κρατούσε ακινητοποιημένη τη 14χρονη κόρη της για να τη βιάσει ο φίλος της

Στη φυλακή οδηγήθηκε μία μητέρα στις ΗΠΑ, η οποία κρατούσε σφιχτά την κόρη της ακινητοποιημένη στο κρεβάτι, τη νύχτα πριν τα 15α γενέθλια της, για να τη βιάσει ο εραστής της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της News Mail.

Λίγο πριν το βιασμό, η 36χρονη μητέρα έξι παιδιών από την πόλη Ροκχάμπτον του βόρειου Κουίσνλαντ των ΗΠΑ, φέρεται πως ψιθύρισε στο αυτί της κόρης την επιθυμία του φίλου της να κάνει σεξ μαζί της, λίγο πριν εκδηλωθεί η βίαιη επίθεση κατά του άτυχου κοριτσιού.

Μάλιστα, ο δικαστής Μάικλ Σάναχαν ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης, ότι η κατηγορούμενη, όχι μόνο προσπαθούσε να κάμψει σωματικά τις αντιδράσεις της κόρης της κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης, αλλά ήταν εκείνη που της αφαίρεσε βίαια τα εσώρουχα της.

«Αντιστεκόταν και σας εκλιπαρούσε να σταματήσετε», είπε ο Σάναχαν κοιτώντας με βλοσυρό βλέμμα την κατηγορούμενη μητέρα στο ειδώλιο και διευκρίνισε πως για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν πρόκειται να κάνει διάκριση μεταξύ του εραστή της για τη διάπραξη του βιασμού και τη μητέρα που συμμετείχε κατ’ αυτόν τον τρόπο, ενώ περιέγραψε τις ενέργειες της μητέρας ως «ουσιαστική παραβίαση της εμπιστοσύνης από τη μητέρα στην κόρη».

Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη.

Σχετικές ειδήσεις