ΚΟΣΜΟΣ

Οργιάζουν οι φήμες για αυτοκτονία της Amy

Οργιάζουν οι φήμες για αυτοκτονία της Amy
«Το τέλος της κόρης μου ήταν αναπόφευκτο» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας Amy Winehouse , Janis, παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι...

«Το τέλος της κόρης μου ήταν αναπόφευκτο» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας Amy Winehouse , Janis, παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο με την πορεία που ακολουθούσε η κόρη της και τους εθισμούς της σε ναρκωτικά και αλκοόλ.


Μυστήριο ωστόσο καλύπτει τα αίτια του θανάτου της τραγουδίστριας με τους φανς να κάνουν λόγο για αυτοκτονία καθώς και δολοφονία.


Η Amy Winehouse πέθανε το Σάββατο στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο στα 27 της μόλις χρόνια. Σύμφωνα με την αστυνομία από τη νεκροψία που έγινε χθες δεν διαπιστώθηκαν τα ακριβή αίτια του θανάτου της και διέταξε επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις.


Τα αποτελέσματα αυτά δεν θα γίνουν γνωστά πριν από δύο έως τέσσερις εβδομάδες, αλλά η σορός της τραγουδίστριας επεστράφη στην οικογένειά της για να καταστεί δυνατή η οργάνωση της κηδείας της, η οποία θα τελεστεί σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο.


Η αστυνομία εμφανίζεται να χαρακτηρίζει ως «ανάρμοστα» τα σενάρια που θέλουν την 27χρονη σταρ να πέθανε από υπερβολική δόση και επιμένει ότι τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ανεξήγητα.


Τα σενάρια περί αυτοκτονίας ξεκίνησαν όταν μεταδόθηκε η είδηση ότι η τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής αγόρασε από γνωστό dealer κοκαΐνη, ηρωίνη και έκστασι.


Για δολοφονία της Amy κάνουν λόγο οι φανς της επισημαίνοντας πρόσφατη δήλωσή της ότι δεν ήθελε να πεθάνει.


Ωστόσο φίλοι της τραγουδίστριας δήλωσαν στην εφημερίδα “Sunday Mirror” ότι το θάνατο της προκάλεσε ένα χαλασμένο χάπι έκστασι σε συνδυασμό με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σημειώνεται επίσης πως η Amy έπασχε από εμφύσημα, μία πάθηση στους πνεύμονες που προκαλεί διαταραχές και δυσκολία στην αναπνοή.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον η Amy Winehouse έχει περάσει στη σφαίρα των μύθων.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Έιμι Γουάινχαουζ