ΚΟΣΜΟΣ

Οι πιο παράξενες ειδήσεις της εβδομάδας (Pics & Vids)

Οι πιο παράξενες ειδήσεις της εβδομάδας (Pics & Vids)

Ζούμε σε ένα «παράξενο» κόσμο γεμάτο απίστευτες ιστορίες, με πρωταγωνιστές «ανθρώπους της διπλανής πόρτας», όπως εμείς οι ίδιοι άλλωστε. Ιστορίες που συμβαίνουν ή εξελίσσονται δίπλα μας ή στην άλλη πλευρά του πλανήτη και παρότι δεν επηρεάζουν την οικονομία, την πολιτική ή τα κοινωνικά δρώμενα των κατοίκων ενός γεωγραφικού τόπου, εντούτοις ξεχωρίζουν τόσο, ώστε να δουν εξίσου το φως της δημοσιότητας, υπενθυμίζοντας ότι δεν αφορούν κάποιους άλλους ανθρώπους που ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν από το δικό μας, αλλά πως θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβούν ανά πάσα στιγμή και σ' εμάς.

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

s copy

Αυτές είναι οι πιο αστείες, ασυνήθιστες, παράξενες, αλλά αληθινές ιστορίες της εβδομάδας που πέρασε, που πρέπει να διαβάσετε για να πιστέψετε, ότι ακόμη και το πλέον απίθανο είναι τελικά πιθανό.

Euro 2016: Η μασκότ είναι και sex toy!

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, δεν μπορούσαν να προβλέψουν το μπέρδεμα που θα προέκυπτε από το όνομα που πήρε η μασκότ του EURO 2016!

Σύμφωνα με τον Guardian, το κοινό έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε τρία ονόματα (SuperVictor, Driblou και Goalix) για την μασκότ και μετά από τη σχετική ψηφοφορία «βαφτίστηκε» Super Victor.

Και κάπου εδώ ξεκινάει το μπέρδεμα καθώς στις μηχανές αναζήτησης το όνομα αυτό παραπέμπει σε... σεξουαλικά βοηθήματα!

Η UEFA αναφέρει πως το όνομα βασίστηκε στην ιδέα της νίκης και αναφέρεται στις υπερδυνάμεις που απέκτησε το μικρό αγόρι όταν βρήκε μια μαγική κάπα, ποδοσφαιρικά παπούτσια και μια μπάλα.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η UEFA δεν παράγει ερωτικά βοηθήματα», τονίζεται χαρακτηριστικά από την Ομοσπονδία.

Ανυποψίαστη ρεπόρτερ δέχεται επίθεση σε ζωντανή σύνδεση!

Μία ανυποψίαστη δημοσιογράφος, από το τηλεοπτικό δίκτυο «Telemundo», βρισκόταν έξω από το δημαρχείο της Φιλαδέλφεια, προκειμένου να καλύψει ρεπορτάζ όταν... δέχθηκε επίθεση από μια γυναίκα.

Την ρεπόρτερ πλησίασε μια γυναίκα, η οποία την τράβηξε από το χέρι και της είπε «συγγνώμη» μερικές φορές. Η άγνωστη γυναίκα, όταν είδε να μην της δίνει σημασία, την έπιασε από τα μαλλιά και της έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο.

Λίγο μετά, έγινε γνωστό πως η γυναίκα συνελήφθη, ωστόσο κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τι την ώθησε να επιτεθεί στην δημοσιογράφο.

tel aviv

Δράστης της επίθεσης στο Τελ Αβίβ κρύφτηκε στο σπίτι αστυνομικού!

Δύο Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ την Τετάρτη το βράδυ (8/6) σε μια πολυσύχναστη αγορά σκοτώνοντας 4 Ισραηλινούς και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους 5. Τότε, εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση πανικόβλητοι, ενώ μεταξύ αυτών βρίσκονταν ένας αστυνομικός και η σύζυγός του που έτρωγαν παγωτό σε ένα καφέ της περιοχής.

Όπως περιέγραψε η σύζυγος του αστυνομικού, την οποία επικαλέστηκαν όλα τα ισραηλινά ΜΜΕ, το ζευγάρι έφυγε άρον άρον κι έσπευσε προς την οικία του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, προκειμένου ο αστυνομικός να πάρει το όπλο του και η σύζυγός του να προστατευθεί.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκε μπροστά τους ένας άγνωστος άνδρας. «Τον ρωτήσαμε ποιος ήταν, όμως εκείνος δεν μίλησε. Ζήτησε απλά "νερό, νερό"», είπε η γυναίκα.

Παρατηρώντας ότι ο άγνωστος φορούσε κοστούμι και γραβάτα, σκέφτηκαν ότι επρόκειτο για δικηγόρο που έφυγε από το σημείο της επίθεσης για να γλυτώσει από τα πυρά, όπως ακριβώς εκείνοι.

Αφού πήρε το όπλο του, ο αστυνομικός έφυγε, μάλιστα, βιαστικά για να βοηθήσει τους συναδέλφους του στο σημείο της επίθεσης, αφήνοντας χωρίς να το γνωρίζει τον Παλαιστίνιο στο σπίτι με τη γυναίκα του!

Όταν ωστόσο είδε ότι ο δεύτερος δράστης της επίθεσης που βρισκόταν στο έδαφος ήταν ντυμένος επίσης με κοστούμι και γραβάτα σε σκούρες αποχρώσεις, κατάλαβε το… λάθος του και άρχισε να τρέχει πίσω, προς το διαμέρισμά του!

«Ο σύζυγός μου μπήκε κρατώντας το όπλο του, ακινητοποίησε τον τρομοκράτη, τον έριξε στο πάτωμα και του φόρεσε χειροπέδες» πρόσθεσε η σύζυγός (η οποία δεν έπαθε το παραμικρό), στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth.

Είναι... λιώμα στο μεθύσι, αλλά κάνει απίθανο τρικ και τρελαίνει κόσμο

Όσο κι αν έχει πιει ο ηλικιωμένος πρωταγωνιστής στο βίντεο, είναι απλά... καταπληκτικός σε σχέση με το τρικ που κάνει με το τσιγάρο.

Δείτε με τι... μαεστρία το εξαφανίσει και μετά το εμφανίζει από το πουθενά. Τύφλα να έχει ο... Μάικλ Λαμάρ!

cafe DePepel



Euro 2016: Συνοικία του Μάαστριχτ... αποσχίσθηκε και ενώθηκε με το Βέλγιο!

Ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο Μάαστριχτ, απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από το Euro 1016, αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος για να διασκεδάσει τη θλίψη του είναι να μεταφέρει το κατάστημά του στο γειτονικό Βέλγιο! Πώς; Mετακινώντας ελαφρώς τα... σύνορα των δύο χωρών!

«Στην αρχή, ήμουν στεναχωρημένος επειδή δεν μετέχει η Ολλανδία στο Euro. Ωστόσο, στηρίζω το Βέλγιο και ήθελα να το δείξω αυτό ξεκάθαρα», εξήγησε ο 32χρονος Κόεν Σμιτς, ο ιδιοκτήτης του καφέ De Pepel.

Με τη σύμφωνη γνώμη ορισμένων θαμώνων της καφετέριας, ο Σμιτς αποφάσισε να μετακινήσει συμβολικά τους στύλους που δείχνουν τα σύνορα μεταξύ Βελγίου και Ολλανδίας: τους μετέφερε σε απόσταση 300 μέτρων, έτσι που η καφετέριά του να βρίσκεται πλέον σε... βελγικό έδαφος, έστω και μόνο για τον ένα μήνα που θα διαρκέσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Δαιμονισμένη σκορπά τον τρόμο!

Πρωταγωνιστές σε ταινία τρόμου αισθάνθηκαν επιβάτες ενός λεωφορείου στην Αργεντινή, καθώς ανάμεσά τους εμφανίστηκε μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είχε κυριευτεί από δαίμονα.

3513BE1600000578 3632949 image a 3 1465473796682

Στο ανατριχιαστικό, μάλιστα, βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζεται να μιλά με σατανική φωνή, την ώρα που κουνά ανεξέλεγκτα το κεφάλι της σε διάφορες κατευθύνσεις! Παράλληλα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια του «ξεσπάσματός» της, έκανε αρκετές φορές εμετό.


Τα απίστευτα αντικείμενα που καταπίνουν τα παιδιά

Μια πρωτότυπη –και κάπως τρομακτική– έκθεση στήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης με στόχο να υπενθυμίζει συνεχώς στους γονείς ότι πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να μην αφήνουν ποτέ χωρίς επίβλεψη τα παιδιά τους.

Στην είσοδο του Τμήματος Ωτορινολαρυγγολογίας του νοσοκομείου μπορεί να δει κανείς κονκάρδες, μεταλλικούς γάντζους, μάτια από κούκλες και άλλους μικρούς «θησαυρούς» που έχουν «ψαρέψει» κατά καιρούς οι γιατροί από το λαιμό, τα ρουθούνια και τα αφτιά μικρών παιδιών.

Δεν θα πιστέψετε πώς προσπάθησε να ανοίξει μια σαμπάνια

Τι πιστεύετε; Θα καταφέρει να τρελάνει την κοπέλα του, ανοίγοντας τη σαμπάνια μετά από μακρινό χτύπημα με το μπαλάκι του γκολφ;

Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους...

Ρωσίδα χτυπά το αγόρι της και εκείνο την ρίχνει αιμόφυρτη στο έδαφος

Ένα βίντεο με έναν άγριο καυγά ενός ζευγαριού στη Ρωσία, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στα Social Media, με την κοπέλα να χτυπά αρχικά το αγόρι της κι εκείνο στο τέλος να την ρίχνει αιμόφυρτη στο έδαφος, από απίστευτης σκληρότητας χτυπήματα στο πρόσωπο.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αφαιρούν ενεργή χειροβομβίδα από το κρανίο στρατιώτη!

(ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τη ζωή τους, προκειμένου να σώσουν αυτή ενός στρατιώτη, στο κρανίο του οποίου είχε σφηνωθεί μια χειροβομβίδα, μετά από λάθος σε εκτόξευση πυραύλου, διακινδύνεψαν γιατροί στην Κολομβία.

Το εξαιρετικά λεπτό χειρουργείο, πραγματοποιήθηκε μάλιστα στο πάρκινγκ νοσοκομείου της πρωτεύουσας Μπογκοτά, προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα και τραυματίες, καθώς η χειροβομβίδα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η χειροβομβίδα «καρφώθηκε» στο κρανίο του Luis Eduardo Perez Arango έπειτα από λάθος χειρισμό βαρύ όπλου, εξοπλισμένου με εκτοξευτή ρουκετών…


Τρόμος στην τουαλέτα: Κόμπρα παραμόνευε μέσα στη λεκάνη του!

Τον απόλυτο ίσως εφιάλτη, επισκεπτόμενος την τουαλέτα, έζησε ένας Ταϊλανδός.

Ο Pollapat Laokamnerdpetch εντόπισε ένα κεφάλι κόμπρας να ξεπροβάλει μέσα από τη λεκάνη, τη στιγμή που πήγε να τη χρησιμοποιήσει, ωστόσο στάθηκε πιο τυχερός από το συμπατριώτη του, ο οποίος ένιωσε τη δύναμη των δοντιών ενός πύθωνα στα γεννητικά του όργανα.

Τελικά, κάλεσε τις Αρχές, με αποτέλεσμα σωστικά συνεργεία να φθάσουν στην οικία του και να δώσουν πραγματική «μάχη» για τον απεγκλωβισμό του εξαιρετικά δηλητηριώδους ερπετού.

aunanismos


Απίστευτη τραγωδία: Αυνανίστηκε μέχρι… θανάτου!


Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που λέμε τραγικός θάνατος, ωστόσο ένας Αμερικανός άφησε την τελευταία του πνοή με την… ικανοποίηση στο χέρι!

Ο 48χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή επί το… έργον, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τον βρήκαν μάλιστα νεκρό, με το παντελόνι κατεβασμένο, οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης «North Central Bronx Hospital», ενώ δίπλα του στο πάτωμα βρισκόταν ακόμα ανοικτός ο υπολογιστής του σε ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενήλικες.

Το άφησε να μεγαλώνει στο λαιμό της για τρία ολόκληρα χρόνια και δείτε τι έκρυβε!

Η γνωστή πλέον χειρουργός Dr Pimple Popper, στα αηδιαστικά βίντεο της οποίας έχει εθιστεί ολόκληρο το διαδίκτυο, «χτύπησε» ξανά και δεν άφησε παραπονεμένο το πολυπληθές κοινό της!

Μοιράστηκε έτσι τη στιγμή που «αντιμετώπισε» μία κύστη η οποία μεγάλωνε στο λαιμό μιας γυναίκας για τρία ολόκληρα χρόνια.

Και όπως σε όλες τις περιπτώσεις βγήκε… νικήτρια προσφέροντας απλόχερα ηδονή και ικανοποίηση σε όσους δεν μπορούν να σταματήσουν να βλέπουν τις επεμβάσεις της!


Τρομακτικό βίντεο από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Φλεγόμενο UFO κατευθύνεται προς τη Γη;

Παγκόσμια ανησυχία και σάλο έχουν προκαλέσει εικόνες που μετέδωσε ζωντανά ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός.

Και πώς όχι όταν σε αυτές απαθανατίζεται ένα «φλεγόμενο» UFO να… επιταχύνει κατευθυνόμενο προς τον πλανήτη μας!

Την ώρα μάλιστα που η NASA για μία ακόμη φορά δεν έχει βγάλει... κουβέντα, ακόμα και οι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση καθώς δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα τι στο καλό ήταν αυτό που «συνέλαβε» η κάμερα, με αποτέλεσμα οι απανταχού συνωμοσιολόγοι να κάνουν λόγο ακόμα και για επικείμενη επίθεση εξωγήινων στη Γη!

Δίδυμα «μάχονται» στην κοιλιά της μαμάς τους!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως αυτά τα δίδυμα μωράκια περιμένουν πώς και πώς να γεννηθούν.

Όταν η μαμά τους ξαπλώνει στον καναπέ για να ξεκουραστεί, αυτά φαίνεται να δίνουν μάχη και να προσπαθούν να βγουν έξω από αυτή.

Σχετικές ειδήσεις