ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Φριχτός θάνατος για πέντε εργάτες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων (Vids & Pics)

Βρετανία: Φριχτός θάνατος για πέντε εργάτες σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων (Vids & Pics)

Πέντε άνδρες σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σε «βιομηχανικό δυστύχημα» που σημειώθηκε σε χώρο ανακύκλωσης στο Νέσελς, κοντά στο Μπέρμιγχαμ (κεντρική Αγγλία), όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/7) η τοπική αστυνομία.

Ο άνδρας που τραυματίστηκε νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα πόδια, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Ουέστ Μίντλαντς.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Πέιν, εκπρόσωπο των τοπικών αρχών, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να προσδιοριστούν με ακρίβεια τα αίτια του δυστυχήματος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ειδοποιήθηκε από τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας στις 08:45 τοπική ώρα (10:45 ώρα Ελλάδας) μετά την «κατάρρευση ενός τοίχου» στον χώρο της εταιρείας Hawkeswood Metal, η οποία είναι ειδικευμένη στην ανακύκλωση μετάλλων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία «μια μεγάλη τσιμεντένια δομή κατέρρευσε, παγιδεύοντας» τα θύματα κάτω από τόνους μετάλλων.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των σορών ενδέχεται να χρειαστεί πολλές ώρες για να ολοκληρωθεί, διευκρίνισε η πυροσβεστική υπηρεσία του Ουέστ Μίντλαντς σε ανακοίνωσή της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις