ΚΟΣΜΟΣ

Πέθαναν την Χίλαρι Κλίντον (vids)

Πέθαναν την Χίλαρι Κλίντον (vids)

Ένα «σαρδάμ» από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ABC News στη Νέα Υορκη, Τζο Τόρρες, έσπειρε τον πανικό σε δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές και έβαλε «φωτιά» σε θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν την υποψήφια των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, «νεκρή», και οι οποίες δεν έχουν κοπάσει από την Κυριακή (11/9) που προβλήθηκε το δελτίο ειδήσεων.

ΝΕΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ - ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

«Καλησπέρα», είπε ο Τόρρες. «Ξεκινάμε με το θάνατο της Χίλαρι Κλίντον», ενώ στη συνέχεια το δελτίο ειδήσεων ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ για την υγεία της Κλίντον, που είχε κλονιστεί από πνευμονία, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει εσπευσμένα από το μνημόσυνο γα τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

«Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Τόρρες χρησιμοποίησε κατά λάθος τη λέξη ‘θάνατος’ (death) ενώ ήθελε αν πει ‘υγεία’ (health)», έσπευσε να διευκρινίσει σε ανακοίνωση του το γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Παρ’όλα αυτά ήταν ήδη πολύ αργά, τα social media είχαν πάρει «φωτιά».

(Δείτε το σχετικό δελτίο ειδήσεων)

«Τι ήταν το μεταλλικό αντικείμενο που έπεσε από το παντελόνι της»;

Νέες θεωρίες συνωμοσίας είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν κατά τη διάρκεια της έκτακτης αποχώρησης της Χίλαρι Κλίντον από το μνημόσυνο προς το σπίτι της κόρης της, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της τελετής, ξαφνικά κι εμφανώς οι δυνάμεις της άρχισαν να την εγκαταλείπουν, τα γόνατα της λύγισαν και το σώμα της άρχισε να καταρρέει, πριν προλάβουν να την ανασηκώσουν μέλη του προσωπικού ασφαλείας της και καθώς εκείνη προσπάθησε να επιβιβαστεί στο μεγάλο μαύρο βαν που θα τη μετέφερε, ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο έπεσε από το παντελόνι της.

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας -που διαδίδονται κυρίως από υποστηρικτές του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,- το μεταλλικό αντικείμενο ήταν μέρος ενός καθετήρα, ή κομμάτι μεταλλικού στηρίγματος που τη βοηθάει να στέκεται, όμως όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί απλά αφορούν σε υποθέσεις και κανείς δε γνωρίζει πραγματικά περί τίνος επρόκειτο, ούτε όμως και την πραγματική κατάσταση της υγείας της.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες διατυπωμένες υποθέσεις, από τις πιο λογικές, ότι δηλαδή έπεσαν τα κλειδιά της μέχρι και τις πιο παρανοϊκές, ότι δηλαδή η Χίλαρι Κλίντον είναι στην πραγματικότητα ένα ανδροειδές ρομπότ. Όσοι πάντως έσπευσαν να εξετάσουν το σημείο δεν βρήκαν απολύτως τίποτα.

(Δείτε το σχετικό βίντεο)

Σχετικές ειδήσεις