ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πρώην δήμαρχος υποστήριξε πως κακοποιούσε 4χρονη με τη θέλησή της

Φρίκη: Πρώην δήμαρχος υποστήριξε πως κακοποιούσε 4χρονη με τη θέλησή της

Ο πρώην δήμαρχος θα δικαστεί τον Απρίλιο και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση στο Οχάιο των ΗΠΑ πως πρώην δήμαρχος της πόλης κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 4χρονο κορίτσι. Μάλιστα, υποστήριξε πως το κορίτσι «συμμετείχε πρόθυμα».

Ο Ρίτσαρντ Κίναν, διετέλεσε δήμαρχος του Χάμπαρντ στο Οχάιο, μεταξύ 2010 και 2011. Ο Κίναν, παραπέμφθηκε σε δίκη με 8 κατηγορίες βιασμού και 12 κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης και αν και ο ίδιος δήλωσε αθώος, οι εισαγγελείς δήλωσαν πως παραδέχθηκε τις επιθέσεις στη σύζυγό του, έναν πάστορα, έναν κοινωνικό λειτουργό και στον αδερφό του, όπως αναφέρει ο Independent.

Ο πρώην δήμαρχος, είχε εισαχθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, λόγω αυτοκτονικών τάσεων και εκεί φέρεται να είπε σε μία κοινωνική λειτουργό πως ξεκίνησε τις επιθέσεις στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2013, προσθέτοντας πως «εκείνη ξεκίνησε την κακοποίηση» λέγοντας μάλιστα πως «συμμετείχε πρόθυμα».

Ο πρώην δήμαρχος θα δικαστεί τον Απρίλιο και έχει αφεθεί ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 75.000 δολαρίων με την προϋπόθεση πως δεν θα έχει καμία επαφή με ανηλίκους.

Σχετικές ειδήσεις