ΚΟΣΜΟΣ

Την έβαλαν να κάνει εξετάσεις για να δουν αν παίρνει ναρκωτικά. Μόλις πήραν τα αποτελέσματα, πάγωσαν

Την έβαλαν να κάνει εξετάσεις για να δουν αν παίρνει ναρκωτικά. Μόλις πήραν τα αποτελέσματα, πάγωσαν

Οι γονείς μας έχουν τις καλύτερες προθέσεις, αλλά μερικές φορές το παρακάνουν χωρίς να το θέλουν.

Κάποιες ωστόσο από αυτές μπορεί και να συνειδητοποιήσουν (καθυστερημένα) βρίσκοντας δημιουργικούς τρόπους, για να ζητήσουν συγγνώμη.

Η μητέρα αυτής της ιστορίας το έδειξε έμπρακτα με μια τούρτα, και συγκεκριμένα με το μήνυμα που ήταν γραμμένο πάνω της. Τι είχε συμβεί; Διαβάστε τη διδακτική ιστορία.

Η Rachel Gelmis έπρεπε να κάνει ένα τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο της, και τα αποτελέσματα θα στέλνονταν στη συνέχεια στους γονείς. Ήξερε ότι δεν έπρεπε να ανησυχεί, αλλά όταν επέστρεψε σπίτι την ίδια μέρα, η μητέρα της είχε άλλη άποψη…

Οι γονείς της ήταν έξαλλοι και τρομοκρατημένοι, ενώ η μητέρα της άρχισε να ψάχνει κέντρα απεξάρτησης στην περιοχή!

«Την περασμένη εβδομάδα, μου έκαναν τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα τέτοιες εξετάσεις και ήξερα ότι ήμουν καθαρή, φυσικά. Ωστόσο, όταν ήρθαν τα αποτελέσματα, μου είπαν ότι είχα ίχνη από THC, κοκαΐνη, ηρωίνη, μεθαμφεταμίνη, βενζοδιαζεπίνες και βαρβιτουρικά στον οργανισμό μου.

Ήξερα ότι αυτό δεν ίσχυε. Η μητέρα μου από την άλλη μεριά, το πίστεψε. Μερικές ώρες αργότερα, το σχολείο επικοινώνησε με τη μητέρα μου και της είπαν ότι έγινε κάποιο λάθος και ήμουν αρνητική σε όλες αυτές τις ουσίες. Έτσι, για να μου απολογηθεί, η αγαπητή μητέρα μου μού έφτιαξε μια τούρτα. Σε συγχωρώ. Τέλος», έγραψε στο Facebook.

rachel2

Η Rachel ζήτησε μάλιστα από τη μητέρα της να απολογηθεί που αμφέβαλε για την ίδια και εκείνη της έφτιαξε μια τούρτα, γράφοντας το παρακάτω μήνυμα: «Συγγνώμη που πιστέψαμε ότι κάνεις μεθαμφεταμίνη… και κοκαΐνη και χασίς και ηρωίνη».

rachel

Η Rachel σπουδάζει πλέον Πληροφορική στο πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, και όλα είναι μια αστεία ανάμνηση…

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές ειδήσεις