ΚΟΣΜΟΣ

Για 30 χρόνια νόμιζε ότι ήταν ο δίδυμος αδερφός του. Όταν έμαθε ποιος είναι πραγματικά, πάγωσε (vid)

Για 30 χρόνια νόμιζε ότι ήταν ο δίδυμος αδερφός του. Όταν έμαθε ποιος είναι πραγματικά, πάγωσε (vid)

Αυτή η ιστορία με πρωταγωνιστές τέσσερις Κολομβιανούς είναι βγαλμένη από τον πιο ευφάνταστο νου σεναριογράφου του Χόλιγουντ και αξίζει να τη διαβάσετε!

Ο Jorge και ο Carlos είναι δίδυμοι, αλλά δεν θα γινόταν να είναι πιο διαφορετικοί: ο Jorge είναι ένας αδύνατος άντρας που έχει πάντα καλή διάθεση, ενώ ο Carlos, ο αδερφός του, είναι πιο γεμάτος, πιο κλειστός και δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Οι δυο τους πήγαν σε ένα καλό σχολείο στην Bogota, την πρωτεύουσα της Κολομβίας, ενώ στη συνέχεια τελείωσαν το κολέγιο και βρήκαν μία καλή δουλειά σαν μηχανικοί.

didimoi2

Οι ζωές τους φαίνονταν τέλειες αλλά η μοίρα τούς είχε παίξει ένα πολύ παράξενο παιχνίδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία συνάδελφος παρατήρησε κάτι που της «ηλέκτρισε» την περιέργεια στον Jorge. Εκείνη την ημέρα είχε βγάλει μία φωτογραφία το χασάπη της και την κοιτούσε επίμονα. Αυτό που την είχε προβληματίσει τόσο ήταν πως ήταν ολόιδιος με τον Jorge.

«Ο δίδυμός σου!» του είπε χαριτολογώντας, δείχνοντάς του τη φωτογραφία. Εκείνος γέλασε και είπε: «Έχω ήδη δίδυμο, αλλά δεν μου μοιάζει καθόλου»…

Όταν όμως κοίταξε λίγο καλύτερα τη φωτογραφία, δεν μπορούσε να πιστέψει ούτε ο ίδιος στα μάτια του. Πόσο συχνό είναι άλλωστε να βλέπεις το πρόσωπό σου σε έναν άγνωστο;

didimos

Έδειξε τη φωτογραφία σε έναν φίλο του: «Ωραίος είσαι, του είπε», ωστόσο εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι εγώ αυτός»…
Μετά από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο, τελικά ανακάλυψε ότι το όνομα του άντρα αυτού ήταν «William».

didimos3

Καθώς κοιτούσε μάλιστα τις φωτογραφίες του, είδε μία που του έκοψε την ανάσα. Δεν ήταν δυνατόν…

Όχι μόνο είδε το σωσία του, αλλά και κάποιον που καθόταν δίπλα του, ο οποίος ήταν ολόιδιος ο δίδυμος αδελφός του, Carlos!

didimoi3

O Jorge έδειξε τις φωτογραφίες στον Carlos και σιγά σιγά όλα έγιναν ξεκάθαρα.

«Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος στη γέννα», σκέφτηκαν και οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν όταν ανακάλυψαν πως είχαν γεννηθεί την ίδια μέρα και στο ίδιο νοσοκομείο!

Ο Jorge πείστηκε πως ο άνδρας της φωτογραφίας ήταν ο βιολογικός του αδερφός αφού έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό.

Ο Carlos, ο ανυπόμονος και μεγαλύτερος αδερφός ποτέ δεν ταίριαξε απόλυτα με την οικογένεια. Για εκείνον, το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, καθώς θαυμάζει τη μητέρα του, αν και δεν είναι πια «δική» του.

didimoi5

Λίγο αργότερα, τα αδέρφια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κανόνισαν να συναντηθούν. Οι άλλοι δίδυμοι, William and Wilber συμφώνησαν αμέσως. Οι τέσσερίς τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κοιτάζονται και τελικά κατάλαβαν πού οφείλονταν οι διαφορές που ένιωθαν πως είχαν όλη τους τη ζωή.

Δείτε βίντεο από την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν:

Μετά από τη συνάντησή τους, τα αδέρφια έδειξαν ακατανίκητη επιθυμία να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και έκτοτε ζουν όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα. Επισκέπτονται μαζί τις οικογένειές τους και είναι αχώριστοι!

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει happy end στην πραγματική ζωή;

didimoi6

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές ειδήσεις