Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Πότε ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις – Ποια…

Live Chat Super League: Oι αγώνες του Σαββάτου (20/10)

Παρακολουθήστε από το Live Chat τα παιχνίδια…

Σκόπια: Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την έναρξη της αναθεώρησης του Συντάγματος

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την απόφαση του…

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Νεκρός βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/10),…

Προσοχή: Οδηγείς και μιλάς στο κινητό; Βαριές καμπάνες από την Τροχαία

Έχουν βεβαιωθεί 431 παραβιάσεις... 

Θέλει να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας αλλά δεν ξέρει πόσο έχει ένα… κρουασάν!

Θέλει να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας αλλά δεν ξέρει πόσο έχει ένα… κρουασάν!

Ο Ζαν-Φρανσουά Κοπέ, υποψήφιος στις προκριματικές της γαλλικής δεξιάς για να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, παραδέχτηκε τη Δευτέρα (24/10) ότι δεν γνωρίζει πόσο κάνει ένα κρουασάν με σοκολάτα, εκτιμώντας ότι μάλλον κοστίζει «10-15 λεπτά του ευρώ», τιμή δέκα φορές μικρότερη από την πραγματική.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα»παραδέχτηκε ο βουλευτής απαντώντας σε ερώτηση ενός ακροατή που του μετέφεραν οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού Europe1. "Νομίζω ότι πρέπει να κάνει γύρω στα 10-15 λεπτά", συνέχισε.

Μετά από αυτήν την γκάφα που θα μπορούσε να υποδαυλίσει την αίσθηση ότι η πολιτική ελίτ δεν γνωρίζει την καθημερινότητα των πολιτών, ο Κοπέ επιχείρησε να καλύψει την άγνοιά του με μια δόση χιούμορ: «Δεν αγοράζω συχνά γιατί, όπως φαντάζεστε, πρέπει να προσέχω λίγο, έχει πολλές θερμίδες», είπε.

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κοπέ επανήλθε στο ίδιο θέμα. «Ομολογώ ότι ανησυχώ πολύ για τη σιλουέτα μου... Για να πω την αλήθεια, έχω σταματήσει να αγοράζω κρουασάν εδώ και πολύ καιρό!», έγραψε.

Ο Κοπέ είναι ο ένας από τους επτά υποψηφίους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προκριματικές που θα διεξαχθούν μεταξύ 20-27 Νοεμβρίου.