ΚΟΣΜΟΣ

Λάτρης του γαλλικού κρασιού ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Ήπιε δέκα μπουκάλια σε μια νύχτα!

Λάτρης του γαλλικού κρασιού ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Ήπιε δέκα μπουκάλια σε μια νύχτα!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, λάτρης των ελβετικών τυριών, πάσχει από παχυσαρκία, όπως ο παππούς του και ο πατέρας του.

Δέκα μπουκάλια γαλλικό κρασί μπορντό σε μια νύχτα ήπιε ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με τον Ιάπωνα σεφ Kenji Fujimoto.

Ο Kenji Fujimoto, που ισχυρίζεται πως γνωρίζει τους Κιμ από το 1982, αποκάλυψε λεπτομέρειες για ένα δείπνο που είχε από κοινού με τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, αποκαλύπτοντας ότι είναι λάτρης του φαγητού και του ποτού.

Στο συγκεκριμένο δείπνο, σύμφωνα πάντα με τον Ιάπωνα σεφ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε με έξι γοητευτικές γυναίκες και κατανάλωσε άφθονο ακριβό γαλλικό κρασί. Το ίδιο βράδυ ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε καταναλώσει «δέκα μπουκάλια μπορντό μέσα σε μια νύχτα»!

Εκτός όμως από την αγάπη του για το καλό κρασί, ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέγεται πως είναι ένας θεριακλής καπνιστής και οπαδός του ελβετικού τυριού.

Το 2014, είχε αποστείλει αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας σε μια γαλλική σχολή μαγειρικής προκειμένου να μάθουν την τέχνη της τυροκομίας, καθώς είχε απογοητευτεί από την αδυναμία των σεφ του να «αναπαράγουν σωστά τις ευρωπαϊκές γεύσεις» σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο UPI.

Πηγή: Independent

Σχετικές ειδήσεις