ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μητέρα έβαλε να βιάσουν και να τεμαχίσουν ζωντανή την κόρη της ανήμερα των γενεθλίων της

Φρίκη: Μητέρα έβαλε να βιάσουν και να τεμαχίσουν ζωντανή την κόρη της ανήμερα των γενεθλίων της

Εκατοντάδες άτομα απέτισαν φόρο τιμής σε μία 10χρονη μαθήτρια από τις ΗΠΑ, η φρικιαστική δολοφονία της οποίας μετά από σεξουαλική κακοποίηση, συγκλόνισε, προκαλώντας αποτροπιασμό, την κοινή γνώμη.

Το γεγονός μάλιστα ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια της ίδιας της της οικογένειας ανήμερα των δεκάτων γενεθλίων της, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

Η Victoria Martens αφού ναρκώθηκε, βιάστηκε και στη συνέχεια τεμαχίστηκε στην μπανιέρα του σπιτιού της, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η μητέρα της.

Το «παρών» στην επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία «Copper Pointe», στο Albuquerque του Νέο Μεξικό, έδωσαν περισσότερα από 600 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία φορούσαν μωβ ρούχα. Το αγαπημένο χρώμα της αδικοχαμένης Victoria, την οποία όσοι ήξεραν χαρακτήρισαν ως «καταπληκτικό κορίτσι» με «σπινθηροβόλο βλέμμα και δίψα για ζωή»…

toagapimenotisxrwma

Μετά την τελετή ελευθερώθηκαν στον ουρανό λευκά περιστέρια τα οποία συμβολίζουν την ειρήνη.

victoria2

«Ήταν πραγματικός άγγελος που είχαμε δανειστεί από το Θεό. Επέστρεψε δίπλα του», ανέφερε η Laura Bobbs, νονά της 10χρονης, η οποία συνήθιζε να παίζει και να κάνει γυμναστική στο γκαζόν του παππού της.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη σορό της Βικτόρια τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στις 24 Αυγούστου. Ήταν η ημέρα των γενεθλίων της…

Έφτασαν στο σπίτι της μετά από καταγγελίες για ένα σύννεφο καπνού που έβγαινε από το μπάνιο, ενώ ακόμα και οι ίδιοι πάγωσαν αντικρίζοντας το φρικιαστικό θέαμα. «Ήταν ό,τι πιο διαβολικό», έχουμε δει υποστήριξαν.

martnes3

Η 35χρονη μητέρα της, Michelle Martens (photo), ο 31χρονος φίλος της Fabian Gonzales και η 32χρονη ξαδέρφη του, Jessica Kelley, αφού έκαναν ένεση με μεθαμφεταμίνη στη 10χρονη, την κακοποίησαν σεξουαλικά, τη στραγγάλισαν και τη μαχαίρωσαν πριν την τεμαχίσουν και προσπαθήσουν να κάψουν τα κομμάτια της μέσα στην μπανιέρα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης κάποια κομμάτια της Victoria μέσα σε πλαστικές σακούλες στο πλυντήριο και τους τοίχους τόσο του υπνοδωματίου, όσο και του μπάνιου, βαμμένους στο αίμα.

Έμειναν, δε, με την τρίχα κάγκελο όταν άκουσαν την άκαρδη μητέρα να τους εξομολογείται ότι έψαχνε μέσω διαδικτύου κάποιον να βιάσει την κόρη της γιατί της άρεσε να βλέπει…

gonzales

Η Martens και ο Gonzales (photo), οι οποίοι γνωρίστηκαν online πριν από έναν μήνα, αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι η κακοποίηση παιδιού με πρόκληση θανατηφόρων τραυμάτων. Ερευνάται ο ρόλος της Kelley η οποία έμενε μαζί τους στο σπίτι μετά την αποφυλάκισή της τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα πάντως με την έκθεση της αστυνομίας, η Martens ομολόγησε ότι ο Gonzales και η Kelley έδωσαν τη μεθαμφεταμίνη στη μικρή μαθήτρια «για να ηρεμήσει ώστε να μπορούν να κάνουν σεξ μαζί της».

O Gonzales στη συνέχεια φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του στη Victoria, ενώ η Kelley τής είχε κλείσει το στόμα για να μην ουρλιάζει και η Martens παρακολουθούσε.

Όπως ισχυρίστηκε η μητέρα, ο σύντροφός της αμέσως μετά στραγγάλισε την κόρη της και η Kelley τη μαχαίρωσε, πριν τη διαμελίσουν, ενώ η ίδια δεν ενεπλάκη καθόλου στο φρικιαστική δολοφονία.

martens

«Είναι ό,τι πιο φρικιαστικό έχω δει ποτέ στην καριέρα μου», τόνισε ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος του Albuquerque, Gordon Eden, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έκανε κάτι τέτοιο η ίδια της η μητέρα. Όλη η κοινότητα προσεύχεται γι΄ αυτήν».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ενημέρωσε από την πλευρά του ότι η σορός του κοριτσιού ήταν τόσο κατακρεουργημένη που δεν μπορούν να πουν με σιγουριά πώς πέθανε.

Δεν αποκλείουν μάλιστα να ήταν ακόμα ζωντανή όταν άρχισαν να την τεμαχίζουν, περιμένοντας τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τόσο ο Gonzales όσο και η Kelley – η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε πηδώντας από το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος – έχουν ποινικό μητρώο, αντίθετα με τη μητέρα που δεν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Η Martens και ο Gonzales κρίθηκαν προφυλακιστέοι με εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Σχετικές ειδήσεις