ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανικές εκλογές 2016: Τι ώρα θα μάθουμε το νέο ένοικο του Λευκού Οίκου

Αμερικανικές εκλογές 2016: Τι ώρα θα μάθουμε το νέο ένοικο του Λευκού Οίκου

Αμερικανικές εκλογές αποτελέσματα:Λίγες ώρες απομένουν για να δούμε ποιος θα είναι ο45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.Ντόναλντ ΤραμπήΧίλαρι Κλίντον- Μάχη στήθος με στήθος.

Από τις 03:00 γνωρίζουμε τα αποτελέσματα στην Ιντιάνα από το Κεντάκι.

Ήδη από τις 04:00 γνωρίζουμε το αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος της Φλόριντα, στη Τζόρτζια, στο υπόλοιπο της Ιντιάνα, στο δυτικό κομμάτι του Κεντάκι, στο Νιου Χαμπσάιρ, στην Βόρεια Καρολίνα, στο Βερμόντ και στη Βιρτζίνια. Από εκείνη την ώρα υπάρχει εικόνα για 64 από τους εκλέκτορες.

Στις 4:30 θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα σε Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο και Δυτική Βιρτζίνια. Φτάνουμε στους 102 εκλέκτορες.

Στις 5:00 το πρωί ώρα Ελλάδας θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα σε Αλαμπάμα, Κονέκτικατ, Ντέλαγουερ, Κολούμπια, το δυτικό κομμάτι της Φλόριντα, το Ιλινόις, το Κάνσας, Μέιν, Μέριλαντ, Μασαχουσέτη, το μεγαλύτερο μέρος του Μίτσιγκαν, Μισισσίπι, Μιζούρι, Νιου Τζέρσι, το μεγαλύτερο κομμάτι της Βόρειας Ντακότα, Οκλαχόμα Πενσυλβάνια, το Ρόουντ Άιλαντ, το ανατολικό μισό της Βόρειας Ντακότα, το Τενεσί και το μεγαλύτερο κομμάτι του Τέξας. Θα έχουμε αισίως φτάσει τους 292 εκλέκτορες.

Στις 5:30 θα μάθουμε το Αρκάνσας φτάνοντας τους 298.

Στις 06:00 ενσωματώνεται μεγάλο μέρος των αποτελεσμάτων από Νέα Υόρκη, Μινεσόρα, δυτικό μισό της Νότιας Ντακότα, Νεμπράσκα, νοτιοδυτικό κομμάτι της Βόρειας Ντακότα, το βορειοδυτικό κομμάτι του Μίτσιγκαν, το Κολοράντο, το Νέο Μεξικό, τη Λουιζιάνα, το Τέξας, την Αριζόνα, το Γουισκόνσιν και το Γουαιόμινγκ. Σύνολο εκλεκτόρων 432.

Στις 07:00 το πρωί, θα έχουμε εικόνα για την Αιόβα, για το μεγαλύτερο μέρος του Άινταχο, τη Γιούτα, τη Νεβάδα και τη Μοντάνα, φτάνοντας τους 457 εκλέκτορες.

Στις 08:00, θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα σε Καλιφόρνια, βόρειο Άινταχο, Όρεγκον, Ουάσινγκτον και Χαβάη. Θα γνωρίζουμε πια 535 εκλέκτορες.

Tα τελικά αποτελέσματα θα έρθουν γύρω στις 10 το πρωί, και από την Αλάσκα.

Δείτε LIVE ποιος κερδίζει τις κρίσιμες πολιτείες

Δείτε εδώ την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, όπως την καταγράφει η Google:

Σχετικές ειδήσεις