ΚΟΣΜΟΣ

Το αινιγματικό tweet του Κάνιε Γουέστ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ (vid)

Το αινιγματικό tweet του Κάνιε Γουέστ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ (vid)

Αν και η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για καθαρά φιλική συνάντηση, την οποία ζήτησε Κάνιε μέσω email μετά την εκλογή του Τραμπ, φαίνεται πως οι δύο άντρες συζήτησαν για πιο σοβαρά θέματα.

Τα σενάρια γι' αυτή την συνάντηση άρχισαν να φουντώνουν καθώς ο νέος πρόεδρος αυτήν την περίοδο συνθέτει την πρώτη του κυβέρνηση.

Ο Κάνιε αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και περιορίστηκε απλά να αναφέρει: «Θέλω απλά να βγάλω μια φωτογραφία τώρα».

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον μελλοντικό μας πρόεδρο αν πραγματικά θέλουμε την αλλαγή», έγραψε ο Κάνιε στην πρώτη από τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Ενώ σε άλλο tweet πρόσθεσε: «Ήθελα να συναντηθώ με τον Τραμπ για να συζητήσουμε ορισμένα πολυπολιτισμικά ζητήματα, όπως το bullying, την υποστήριξη των δασκάλων στα σχολεία, τον εκμοντερνισμό των προγραμμάτων των μαθημάτων και τη βία στο Σικάγο».

west

Το tweet του τραγουδιστή ωστόσο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν το «#2024». Σύμφωνα, με τα ξένα μέσα, ο Γουέστ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020.

Ωστόσο, από το tweet φαίνεται πως ο ίδιος μπορεί να αναβάλει τις πολιτικές του φιλοδοξίες για χάρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Σχετικές ειδήσεις