ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο – σοκ από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

Νέο βίντεο – σοκ από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

Ειδήσεις για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη: Στυγνό δολοφόνο, ο οποίος εκτέλεσε την αποστολή του με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, θυμίζει ο εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη στο νέο σοκαριστικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Τούρκος αστυνομικός βρίσκεται συνεχώς πίσω από τον πρέσβη χωρίς να κινεί την παραμικρή υποψία, αφού δείχνοντας την πραγματική υπηρεσιακή του ταυτότητά, όχι μόνο πέρασε απαρατήρητος από την ασφάλεια, αλλά έδειχνε σαν να ήταν μέλος της.

Οι μελετημένες κινήσεις του μάλιστα μαρτυρούν ακριβώς αυτό, παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός υπηρεσίας…

Κανείς έτσι δεν αναρωτήθηκε τι δουλειά είχε στην έκθεση ο 22χρονος Αλτιντάς, ο οποίος συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει πυρ, αφαιρώντας τη ζωή του Αντρέι Καρλόφ.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

Το βίντεο τράβηξε η κάμερα ακριβώς μπροστά από τον άτυχο διπλωμάτη, την ώρα που αυτός βρισκόταν στο βήμα εκφωνώντας την ομιλία του.

Ο Τούρκος δράστης, απαθανατίζεται καθαρά πίσω από τον Ρώσο πρέσβη, να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης, πριν βγάλει το περίστροφό του και πυροβολήσει πρώτα στον αέρα και έπειτα τον Καρλόφ.

Σχετικές ειδήσεις