ΚΟΣΜΟΣ

Η Τερέζα Μέι ποζάρει για την αμερικανική Vogue

Η Τερέζα Μέι ποζάρει για την αμερικανική Vogue

Η Μέι, γνωστή για την προτίμησή της σε εντυπωσιακά παπούτσια, ήταν ανέκαθεν λάτρης του περιοδικού.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι αναμένεται να φιλοξενηθεί στο τεύχος Απριλίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού μόδας Vogue, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της.

Η Μέι στήθηκε μπροστά στον φακό της Αμερικανίδας φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς στην επίσημη εξοχική πρωθυπουργική κατοικία στο Τσέκερς νωρίτερα αυτόν το μήνα, παραχωρώντας παράλληλα μια συνέντευξη, όπως ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ενώ η προκάτοχός της Μάργκαρετ Θάτσερ εμφανίστηκε στις σελίδες της βρετανικής Vogue, η Μέι θα είναι η πρώτη Βρετανίδα ηγέτις που θα φιλοξενηθεί στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πρωθυπουργός έκανε μια φωτογράφηση για την αμερικανική Vogue», δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου της Μέι. Η φωτογράφηση αναμένεται να περιληφθεί στο τεύχος Απριλίου.

Ερωτηθείσα κατά τη διάρκεια συνέντευξης από το ραδιόφωνο του BBC το 2014 ποιο αντικείμενο πολυτελείας θα επέλεγε εάν ήταν ναυαγός σε ένα ερημονήσι, η Μέι επέλεξε μια ισόβια συνδρομή στην Vogue.

Πέρυσι, η Μέι δέχθηκε τα πυρά από πρώην υπουργό της κυβέρνησης για το ακριβό της γούστο στη μόδα αφού φωτογραφήθηκε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης σε εφημερίδα φορώντας ένα δερμάτινο παντελόνι, το οποίο σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είχε κοστίσει 995 λίρες (1.199 δολάρια).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων